Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Η ΠΟΕΕ συνεργάζεται με το Επιμελητήριο Κορινθίας για τη διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα: ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ MARKETING

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΠΟΕΕ συνεργάζεται με το Επιμελητήριο Κορινθίας και όλους τους εμποροεπαγγελματικούς φορείς της Κορινθίας, για τη διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα:

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ MARKETING

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στις 6:00 μμ. Εισηγητές θα είναι ο κύριος Χρήστος Βασιλόπουλος, ειδικός στο Digital Marketing & Business Growth, Υπεύθυνος Στρατηγικής Groowise & ChannelDoubler, συνεργάτης του Athens International College σε θέματα Digital Marketing και Τεχνητής Νοημοσύνης.  και η Dr. Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, Δικηγόρος, Πρόεδρος Rythmisis, Διδάκτωρ Δικαίου Πληροφόρησης.

Η ΠΟΕΕ καλεί όλους τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες της Κορινθίας να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον αυτό σεμινάριο, για να ενημερωθούν για τα σύγχρονα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους και να αντιληφθούν την πορεία της εξέλιξης στο εμπόριο. Μιας εξέλιξης που ή θα την ακολουθήσουν ή θα μείνουν πίσω, με κίνδυνο να χάσουν το συγκριτικό τους πλεονέκτημα και τελικά την ίδια τους την επιχείρηση.

Η ΠΟΕΕ σταθερά δημιουργεί ευκαιρίες μέσα από δικές της πρωτοβουλίες ή με συνεργασίες με υπεύθυνους φορείς, για να προσδίδει προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που προσφέρει προς τα μέλη της και τελικά προς τους εμπόρους και επιχειρηματίες της Πελοποννήσου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Κορινθίας για τη διεξαγωγή σεμιναρίου, η τεχνητή νοημοσύνη και το marketing είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που αφορά είτε στους πολίτες είτε στου επιχειρηματίες.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπογραφή για δρόμους ασφάλειας και ανάπτυξης-Δημήτρης Πτωχός: «Έργο ουσίας για την καθημερινότητα και την προοπτική της Πελοποννήσου»

Υπεγράφη η σύμβαση για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου   Ένα από τα μεγαλύτερα έργα οδικής ασφάλειας που έχουν υλοποιηθεί ποτέ στην Πελοπόννησο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, καθώς την Παρασκευή 27 Ιουνίου υπεγράφη η σύμβαση για το έργο με τίτλο: «Έργα Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας στο εθνικό και

Δύο νέα έργα ύδρευσης για τη Δυτική Μάνη εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας-Δημήτρης Πτωχός: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει στη διαχείριση των υδάτων»

Δύο νέα, ιδιαίτερα σημαντικά έργα που αφορούν στη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης και της διαχείρισης υδάτινων πόρων στη Δυτική Μάνη εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά από στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την αντικατάσταση εξωτερικών δικτύων ύδρευσης από τις πηγές Βυρού έως την κοινότητα Πύργου, συνολικού προϋπολογισμού 3,4 εκατ.

Καλοκαίρι με παιδιά – Οδηγίες για υπεύθυνους ενήλικες

Το καλοκαίρι συνήθως έχει μπάνιο σε θάλασσες και πισίνες....

Π. Μαντάς: “Ασφαλή σύνορα νόμιμες διαδρομές – ενίσχυση επιστροφών”

Σαφές μήνυμα υπέρ της σταθερότητας, της ασφάλειας και μιας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ