Καρναβάλι Ευρωστίνης 2024

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της Καρναβαλικής Επιτροπής Ευρωστίνης ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 2024 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ            Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Ευρωστίνη Κορινθίας το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου, με την βραδινή ποδαράτη, το Σάββατο στις 7:00 το απόγευμα και βέβαια τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή στις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της Καρναβαλικής Επιτροπής Ευρωστίνης

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 2024
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Ευρωστίνη Κορινθίας το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου, με την βραδινή ποδαράτη, το Σάββατο στις 7:00 το απόγευμα και βέβαια τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή στις 4:00 το απόγευμα, στον κεντρικό δρόμο του Δερβενίου.
             Στη συνέχεια τα γκρουπ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία του Δερβενίου που θα γίνει η παρουσίασή τους μπροστά στη κριτική επιτροπή. Φέτος η καρναβαλική επιτροπή έχει θεσπίσει 5 βραβεία. Θα ακολουθήσει απονομή αναμνηστικών στα συμμετέχοντα γκρουπ, fire show, πυροτεχνήματα, και φυσικά η καύση του καρνάβαλου. Το καρναβάλι θα κλείσει η πενταμελής μπάντα WRONG WAY με ελληνικά και ξένα rock κομμάτια. Στο καρναβάλι συμμετέχουν δέκα  γκρουπ, από το Δερβένι και τα γύρω χωριά. Και φέτος έχουμε τη χαρά να συμμετέχουν το 1ο,το 3ο Δημοτικά σχολεία και το 1ο και 2ο Γυμνάσια,  από το Ξυλόκαστρο.
            Την Κυριακή το Δερβένι θα γεμίσει, μουσική, κέφι, χρώματα και λάμψη. Μπροστά μας θα παρελάσουν η χαρά και η διασκέδαση. Θα υποδεχτούμε την «Αυτού Μεγαλειότητα» τον βασιλιά Καρνάβαλο και την βασίλισσα του καρναβαλιού, που θα πλαισιώνεται από χορεύτριες της σχολής μπαλέτου και σύγχρονου χορού της Χριστίνας Βήχου Βαλιμίτη και οδηγεί με το βασιλικό της όχημα τους καρναβαλιστές υπηκόους της.
           Παρέες που μας έρχονται από πολύ μακριά, από την Ανατολή και από τη Δύση. Μελαχρινά αγόρια και κορίτσια που έχουν την χαρά, τρόπο ζωής τους. Πανέμορφα θαλασσινά κορίτσια που βγαίνουν στη στεριά για να συναντήσουν τους καλούς τους. Πλούσιοι πονηροί αγρότες που εκμεταλλεύονται την ανατίμηση του λαδιού και το πουλούν χρυσάφι. Τύποι του διαδικτύου που έχουν κάνει σημαία τους το ψέμα, μόνο και μόνο για να προκαλούν αναστάτωση στις ζωές μας. Μια διασκεδαστική παρέα ντυμένη στο χακί που παρασύρεται στους ρυθμούς του καρναβαλιού. Ξαφνικά μια παρέα που έχει βάλει σκοπό της να καθαρίσει ότι κακό στην κοινωνία. Φιλήσυχοι άνθρωποι που αποφάσισαν να μας «αλλάξουν τα φώτα» και έδωσαν χρώμα και στα φώτα και στα τιμολόγια τους. Και μέσα σε όλη αυτή την τρέλα μια γλυκιά παρέα που μας μεταφέρει την χαρά και την ελπίδα πως όλα στην ζωή μας θα γίνουν ομορφότερα, πιο ξέγνοιαστα και αληθινά.          
        Ελάτε στο Δερβένι να ζήσουμε μαζί, μέσα από τη χαρά και τη διασκέδαση, την αλήθεια της ζωής μας.
                                                    
Η καρναβαλική επιτροπή

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος