Π.Τατούλης: “Συνεχίζουμε την άρση απομόνωσης των ιστορικών χωριών της ορεινής Τριφυλίας”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοψία στην εξέλιξη των εργασιών του οδικού έργου Πλατάνια-Άνω Δώριο, που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου έκανε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με τις τεχνικές υπηρεσίες.

Πρόκειται για ένα έργο, που κατασκευάζεται ως συμπληρωματικό του τμήματος Σύριζο-Κούβελα και ακολουθεί την φυσική συνέχεια του άξονα που κινείται στην κορυφογραμμή.

Με την κατασκευή του έργου αυτού, γίνεται άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης των ορεινών χωριών από Σύριζο έως Αυλώνα και επιτυγχάνεται η γρηγορότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση προς τον Κυπαρισσιακό κόλπο.

Αξίζει να σημειωθεί η καθοριστική συμβολή του συγκεκριμένου έργου στην ανάδειξη ενός μοναδικού φυσικού μνημείου, των παράχθιων περιοχών της Νέδα, που τα τελευταία τρία χρόνια παρουσιάζουν αλματώδη τουριστική κίνηση με επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο