Τέλος ο Γεράσιμος Παπαγγελής από τον Αστέρα Τρίπολης !

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλυσε την συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης ο Γεράσιμος Παπαγγελής !

Ο 20χρονος Λεβιδιώτης άσος, μετά από 5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Αστέρα, από σήμερα δεν ανήκει στο δυναμικό της ομάδας της Τρίπολης.

Η καλή παρουσία του αριστεροπόδαρου μπακ-χαφ στις ακαδημίες του συλλόγου, αξιολογήθηκε καλά από τους αρμόδιους της  ομάδας και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πέρυσι.

Η απομάκρυνση του κατά πληροφορίες οφείλετε στην άρνηση του διεθνή με την ομάδα Νέων της Ελλάδας,  να υπογράψει στον Παναρκαδικό σαν δανικός.

Ήδη έχουν ξεκινήσει ομάδες της Football League να τον προσεγγίζουν μέσω του μάνατζερ του Κώστα Κωνσταντινίδη. 

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Eπίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε φαρμακοβιομηχανικές εγκαταστάσεις στην Τρίπολη, όπου υλοποιούνται μεγάλες επενδύσεις από εταιρείες όπως η DEMO, η WIN MEDICA και η FARAN. Τα έργα αυτά ενισχύουν την εγχώρια παραγωγή φαρμάκων, καλύπτουν σημαντικό μέρος των αναγκών της Ελλάδας και της Ευρώπης και δημιουργούν πάνω από 1.500 θέσεις εργασίας. Ο Πρωθυπουργός, μαζί με τον Υπουργό Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και εκπροσώπους της φαρμακοβιομηχανίας, τόνισε τη σημασία των επενδύσεων για την περιφερειακή ανάπτυξη, την καινοτομία, την αυτάρκεια της χώρας και την επιστροφή νέων επιστημόνων (brain regain). Υπογράμμισε επίσης ότι ο κλάδος της φαρμακοβιομηχανίας αποτελεί στρατηγικό πυλώνα της οικονομίας. Παράλληλα, επισκέφθηκε την πρώτη Ακαδημία Επαγγελματικής Κατάρτισης Φαρμάκου στην Τρίπολη, η οποία προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση και πρακτική άσκηση, με στόχο την άμεση απορρόφηση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της προσπάθειας σύνδεσης της εκπαίδευσης με τις ανάγκες της βιομηχανίας και ενίσχυσης της επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα. Συνολικά, η επίσκεψη ανέδειξε τη δυναμική της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας ως μοχλό ανάπτυξης, απασχόλησης και τεχνολογικής προόδου.

Ανακοίνωση επέκτασης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου | Δημήτρης Πτωχός: Με σχέδιο και συνεργασία, αναβαθμίζουμε τις δομές υγείας της Πελοποννήσου

Με ισχυρό αποτύπωμα συνεργασίας και συγκεκριμένα αποτελέσματα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας στην Πελοπόννησο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην Αρκαδία, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο μεγάλο έργο ανέγερσης νέας πτέρυγας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, το οποίο, όπως ανέδειξε ο Περιφερειάρχης Δημήτρης

Κώστας Τζιούμης: Η Τρίπολη εξελίσσεται σε σύγχρονο πόλο ανάπτυξης και ευκαιριών

Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τρίτη 28.4.2026 σε σημαντικές υποδομές εκπαίδευσης και παραγωγής της Τρίπολης. Παρών ήταν ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης κατά την επίσκεψή του Πρωθυπουργού στη Δημόσια ΣΑΕΚ Τρίπολης, όπου παρουσιάστηκε το καινοτόμο μοντέλο επαγγελματικής εκπαίδευσης στον τομέα του φαρμάκου. Στη συνέχεια, ο κ. Τζιούμης συμμετείχε στην επίσκεψη του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ