Κλειστά τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι εν μέσω τουριστικής περιόδου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστά θα παραμείνουν το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουλίου τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι λόγω της 48ωρης απεργίας που εξήγγειλε Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ).

Όπως εξηγεί η ΠΟΕ-ΥΠΠΟ, οι λόγοι της απεργιακής αυτής κινητοποίησης είναι τα μείζονα προβλήματα που δημιουργούνται και θα ανακύψουν πολύ σύντομα στη συνολική λειτουργία του ΥΠ.ΠΟ.Α εξαιτίας κυβερνητικών πράξεων και παραλήψεων με σοβαρές επιπτώσεις σε αυτό.

Συγκεκριμένα ζητούν:

Α) Την άμεση συνάντηση με συμμετοχή της Υπουργού, της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. και του Ταμείου για την διευθέτηση όλων των εκκρεμοτήτων (πλαίσιο λειτουργίας, χρηματοδότηση, τακτοποίηση του συνόλου του προσωπικού και του Παιδικού Σταθμού) που αφορούν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ.Α. με καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του συνόλου των απαιτούμενων ενεργειών τα μέσα Σεπτεμβρίου και την εν συνεχεία έκδοση της απαραίτητης υπουργικής απόφασης.

iefimerida.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο