Πουλάει Μπαράλες ο Αστέρας

Πρόταση που ικανοποιεί τη διοίκηση για την παραχώρηση του Χερόνιμο Μπαράλες φαίνεται πως έχει φτάσει στον Αστέρα Τρίπολης και όλα δείχνουν ότι ο Αργεντινός φορ θα αποχωρήσει σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόταση που ικανοποιεί τη διοίκηση για την παραχώρηση του Χερόνιμο Μπαράλες φαίνεται πως έχει φτάσει στον Αστέρα Τρίπολης και όλα δείχνουν ότι ο Αργεντινός φορ θα αποχωρήσει σύντομα.

Τις τελευταίες του ημέρες στην Τρίπολη φαίνεται πως περνάει ο Χερόνιμο Μπαράλες, καθώς ο Αστέρας έχει δεχθεί πρόταση για την παραχώρησή του και ο Αργεντινός άσος ετοιμάζεται για «μετακόμιση».

 

Εδώ και καιρό οι Αρκάδες έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα αποδεχθούν την πρόταση που θα κρίνουν ικανοποιητική και, σύμφωνα με τη SportDay, αυτή έχει φτάσει ήδη.

 

Ενδιαφέρον για τον 28χρονο επιθετικό έχουν εκδηλώσει αποδεδειγμένα η Άντερλεχτ, η Σταντάρ Λιέγης και η Γκενκ, ενώ την περίπτωσή του έχουν εξετάσει και ομάδες από την Ισπανία και την Ασία.

 

Όπως γράφει η εφημερίδα, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν πρόταση από ομάδα που ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμοι να την αποδεχθούν. Μάλιστα, πρόκειται για βελγική ομάδα και οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως είναι σε προχωρημένο στάδιο.

 

 

sport-fm.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες