Δ. Παυλής για καταφύγιο αδέσποτων: “Σε 15 μέρες θα ρίξουμε τα μπετά…”

Το θέμα των αδέσποτων ζώων τέθηκε εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Νίκο Τσιαμούλο, ο οποίος ζήτησε να μάθει σε τι σημείο βρίσκεται η διαδικασία δημιουργίας καταφυγίου αδέσποτων στο Δήμο Τρίπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το θέμα των αδέσποτων ζώων τέθηκε εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Νίκο Τσιαμούλο, ο οποίος ζήτησε να μάθει σε τι σημείο βρίσκεται η διαδικασία δημιουργίας καταφυγίου αδέσποτων στο Δήμο Τρίπολης.

Στην απάντηση του ο κ.Παυλής ανέφερε: Έχουμε βάλει στον προϋπολογισμό κάποια χρήματα και προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τα παιδια της τεχνικής υπηρεσίας για να γλυτώσουμε εργολαβίες για τη δημιουργία του καταφυγίου.

Πρέπει να σας ενημερώσω πως ένα μεγάλο ποσό απαιτείται για τα πάνελ που χρειάζονται στο καταφύγιο. Εμείς λοιπόν κάναμε πρόταση στο Υπουργείο για 180.000 ευρώ χρηματοδότηση για αλλαγή της στέγης του ΔΑΚ και πήραμε προέγκριση. Έτσι λοιπόν σκεφτήκαμε αν μπορούσαμε να παίρναμε αυτά τα πανελ και να τα βάλουμε εκεί. Εξού και η όποια καθυστέρηση, Πιστεύω πως σε 10 – 15 μέρες θα πέσουν τα μπετά και θα περιμένουμε να δούμε αν θα προχωρήσει αυτό με τα πάνελ».

Στη συνέχεια ο κ.Παυλής τόνισε πως συνεχίζονται οι στειρώσεις και οι εμβολιασμοί των ζώων, ενώ συμπλήρωσε: «Δυστυχώς συνεχίζουν να φέρνουν σκυλιά και είναι τεράστιο το πρόβλημα».

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πετρούνιας, Καραλής, Πρεβολαράκη και Δράκου στηρίζουν την πρόταση της ΕΟΕ για τη δημιουργία ξενώνα αθλητών στο ΟΑΚΑ

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος παρουσίασε στην εκδήλωση της μεταβίβασης του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχινιά από το Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο στο Ελληνικό Δημόσιο, την πρόταση της ΕΟΕ για δημιουργία ξενώνων στο ΟΑΚΑ για τους αθλητές.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας στην Στρατηγούλα Σακελλαρίου για την εκλογή της ως Καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας Ευστάθιου Κούλη στην Στρατηγούλα Σακελλαρίου για την εκλογή της

Εγκαίνια στο Κέντρο Προβολής Σιδηροδρομικής & Ελαιοκομικής Ιστορίας στο Ελαιοχώρι

Εγκαινιάζεται το Κέντρο Προβολής Σιδηροδρομικής και Ελαιοκομικής Ιστορίας Ελαιοχωρίου,...

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο η παράκαμψη Σκάλας – Βλαχιώτη: Ζητείται ενημέρωση από τους μελετητές

Αίτημα για ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠεΣυΠ) με φυσική παρουσία των μελετητών της ενιαίας παράκαμψης Σκάλας και Βλαχιώτη