Σκλαβενίτης το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν οι επαφές με Έλληνες παραγωγούς – συνεργασία και με την «Ένωση» Αρκαδίας

Στελέχη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν τις επαφές τους με συνεταιρισμούς και παραγωγούς οπωροκηπευτικών, προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργεί η ενσωμάτωση του δικτύου του Μαρινόπουλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στελέχη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν τις επαφές τους με συνεταιρισμούς και παραγωγούς οπωροκηπευτικών, προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργεί η ενσωμάτωση του δικτύου του Μαρινόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, οι υπεύθυνοι της αλυσίδας επιδιώκουν συμφωνίες, προσφέροντας ακόμα και συμβόλαια συνεργασίας σε συλλογικά σχήματα, με τα οποία έχουν ήδη εμπορική σχέση και θεωρούν αξιόμαχους συνεργάτες.

Παράλληλα, όμως, αναζητούν και νέους αξιόπιστους προμηθευτές, με σκοπό να «γεμίσουν» τα καταστήματά τους με ποιοτικά προϊόντα από την ελληνική ύπαιθρο.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας «Η Ένωση», ο οποίος, έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον λιανεμπορικό όμιλο για τη διάθεση μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων, πέρα από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, εκτός από τις πατάτες και τα κάστανα τα οποία ήδη προμηθεύει ο συνεταιρισμός τον Σκλαβενίτη, προστίθενται πλέον νέοι κωδικοί, όπως το βύσσινο, το κεράσι, το μπρόκολο, το κουνουπίδι και το λάχανο.

Τι ανακοίνωσε «Η Ένωση»

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας «Η Ένωση», έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον λιανεμπορικό όμιλο για τη διάθεση μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων, πέρα από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, στις πατάτες και τα κάστανα με τα οποία ήδη προμηθεύει ο συνεταιρισμός τον Σκλαβενίτη, προστίθενται πλέον νέοι κωδικοί, όπως το βύσσινο, το κεράσι, το μπρόκολο, το κουνουπίδι και το λάχανο.

Στόχος της «Ένωσης» είναι να διαθέτει σε εβδομαδιαία βάση μέσα από την αλυσίδα 15 τόνους μήλα και από τις δύο ποικιλίες που καλλιεργούνται στην περιοχή της (Delicious Πιλαφά, Super Red Chief), 20 τόνους κάστανα, 20 τόνους μπρόκολο, κουνουπίδι και λάχανο και 500 τόνους πατάτες την περίοδο της συγκομιδής.

Όσον αφορά το βύσσινο και το κεράσι, μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνηθεί κάποια συγκεκριμένη ποσότητα, κάτι που, επίσης, θα γίνει κατά τη συγκομιδή.

Οι νέες συμφωνίες έρχονται «σε μια χρονιά από την οποία η οργάνωσή μας περιμένει να κάνει την υπέρβαση και να ανοιχτεί ακόμα περισσότερο στο κομμάτι της εμπορίας, βάζοντας τις βάσεις, ώστε τα επόμενα χρόνια να καλύπτει όλη την γκάμα των προϊόντων που καλλιεργούνται στον Νομό Αρκαδίας».

businessnews.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος