Η ανακοίνωση του Αρκαδικού για την είσοδο των παιδιών στο ΔΑΚ

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 17:00, η ομάδα του Αρκαδικού υποδέχεται έναν ακόμα σημαντικό αντίπαλο στο πρωτάθλημα της Α2, τον Εθνικό, σε ένα ακόμα μεγάλης σημασίας παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 17:00, η ομάδα του Αρκαδικού υποδέχεται έναν ακόμα σημαντικό αντίπαλο στο πρωτάθλημα της Α2, τον Εθνικό, σε ένα ακόμα μεγάλης σημασίας παιχνίδι.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Για μια ακόμα φορά, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του Αρκαδικού μας θέλουν να νιώσουν ένα ΔΑΚ γεμάτο, μια ατμόσφαιρα “μαγική” που θα φέρει πιο κοντά την ομάδα στη νίκη.

Για τον λόγο αυτό, η ΚΑΕ Αρκαδικός ενημερώνει πως η είσοδος σε παιδιά έως 18 ετών θα είναι ελεύθερη, προκειμένου με μεταφέρουν στους παίκτες μας τον νεανικό τους παλμό και να τους βοηθήσουν να φτάσουν σε μια ακόμα κατάκτηση ροζ φύλλου αγώνα.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Αρκαδικός θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν από τις 14:00, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές θα είναι στα 10€ σε όλες τις θύρες, ενώ θα υπάρχει και φοιτητικό εισιτήριο στα 5€.

Επίσης θα πωλούνται από την ιστοσελίδα μας, στην κατηγορία «εισιτήρια», τα καταστήματα Γερμανός και COSMOTE και από το www.tickethour.com.

Μη λείψει κανείς…

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»