Απένταξη του ΣΔΙΤ από το ΕΣΠΑ – Νικολάκου: “Εξασφαλίζουμε τη χρηματοδότηση του έργου…”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σχέδιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ απεντάσσεται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013 και θα ενταχθεί πλέον στη νέα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020.

Το έργο δεν μπορεί πλέον να λάβει χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της προηγούμενης διαχειριστικής περιόδου, καθώς έκλεισε και έτσι θα πρέπει να ενταχθεί στη νέα προγραμματική περίοδο.

Σε επικοινωνία που είχε το pna.gr με την Αντιπεριφερειάρχη κα. Ντίνα Νικολάκου μας δήλωσε το εξής: «Το έργο έχει απενταχθεί από το προηγούμενο ΕΣΠΑ για να μπορέσει να χρηματοδοτηθεί. Είναι μια διαχειριστική απόφαση αυτή που πήραμε για να διασφαλιστεί η ένταξη και η χρηματοδότηση του έργου από το νέο πρόγραμμα».

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

APOFASH SKOUPIDIA

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο