Αστέρας – Τρίκαλα 1-0, εύκολη πρόκριση για την ομάδα της Τρίπολης στους “8” του κυπέλλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αστέρας υποδέχθηκε τα Τρίκαλα στη ρεβάνς του 0-2 στη Θεσσαλία, για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το γκολ του Αστέρα στο 22′ μετά από σέντρα του Καλτσά από τα δεξιά, ο Ιωαννίδης με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Αθανασόπουλο για το 1-0. Εύκολη πρόκριση για τον Αστέρα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν πίστεψαν ότι μπορούσαν να ανατρέψουν το 0-2 του πρώτου αγώνα και με τις όποιες ελπίδες να εξανεμίζονται μετά το γκολ του Ιωαννίδη στο 22ο λεπτό.

Βασικός ξεκίνησε το παιχνίδι ο Αρκάς Γιάννης Κώτσιρας. Ντεμπούτο με την φανέλα του Αστέρα για τον νεοαποκτηθέν  Βιτάλι Γκαϊντούτσικ.

Η 11άδα του Αστέρα: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Γκαϊντούτσικ, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μάσα, Ιωαννίδης.

Λίγος κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο και λόγω της βροχής και λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα αφού υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο