ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΕΒΕΑ 15/1/2017
“ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ”
Στο πλαίσιο της προώθησης της ιδέας παραγωγικής ανασυγκρότησης η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ) σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργανώνει ημερίδα για νέους παραγωγούς- μεταποιητές.
Η ημερίδα με τίτλο “ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ”
θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:00 -14:00 στην αίθουσα διαλέξεων της ΟΕΒΕΑ ,Καλαμάτας 113.
Με θέματα:
1) Η γεωργία ακριβείας 2) Οι ομάδες παραγωγών 3) Η βελτίωση της ποιότητας των προιόντων και των εξαγωγών τους 4) Σχήματα ποιότητας – πιστοποίηση αγροτικών προϊόντων – καινοτόμα προϊόντα – ευκαιρίες και προκλήσεις για την Περιφέρεια Πελοποννήσου