10€ το εισιτήριο για τον Κυριακάτικο αγώνα του Αστέρα με την Κέρκυρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ στο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» για την 34η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και τον αγώνα μεταξύ του Αστέρα και της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ: Εισιτήρια για τον αγώνα της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ την 34η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League 2014-2015 με την ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ, θα διατίθενται κατά τις ώρες καταστημάτων από την Πέμπτη 7 Μαΐου έως το Σάββατο 9 Μαΐου στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) και στα εκδοτήρια του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» την Κυριακή 10 Μαΐου, ημέρα του αγώνα, από τις 2:00 μ.μ. έως την έναρξή του στις 7:00μ.μ.

Όλα τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 5.00μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 7.00μ.μ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μεγάλη Πέμπτη

H Εκκλησία θυμάται τον Μυστικό Δείπνο. Το Θείο Δράμα κορυφώνεται...

Ναύπλιο: 1.000 βαμμένα κόκκινα αυγά για τους απόρους του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας

Εθελόντριες του Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου έβαφαν...

Ευχές Δημάρχου για το Πάσχα 2024

Συνδημότισσες και συνδημότες, Ο Δήμος Καλαμάτας με σταθερά και τολμηρά βήματα προοδεύει και εξελίσσεται, ατενίζοντας το μέλλον και τις προκλήσεις που αυτό επιφυλάσσει με αισιοδοξία. Η συμμετοχή της πόλης μας στην Ευρωπαϊκή Αποστολή των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων της Ευρώπης έως το 2030, η πιστοποίηση του Κλιματικού μας Συμβολαίου πριν λίγες εβδομάδες, επιβεβαιώνει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο