Παραμυθένια η χειμερινή Γορτυνία (pics)

Όλη σχεδόν η Ορεινή Αρκαδία είναι ντυμένη στα λευκά! Η επίσκεψη του χιονιού πάντα δίνει ένα υπέροχο θέαμα και κάνει τη Γορτυνία μαγευτική. Τυχεροί όλοι αυτοί που την επισκέφτηκαν και έζησαν από κοντά τη μαγεία της φύσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλη σχεδόν η Ορεινή Αρκαδία είναι ντυμένη στα λευκά! Η επίσκεψη του χιονιού πάντα δίνει ένα υπέροχο θέαμα και κάνει τη Γορτυνία μαγευτική. Τυχεροί όλοι αυτοί που την επισκέφτηκαν και έζησαν από κοντά τη μαγεία της φύσης.

Η Γορτυνία παραμένει ο αγαπημένος χειμερινός προορισμός. Μόλις λίγες ώρες από την Αθήνα μπορεί κανείς να βρεθεί σε πολλά πανέμορφα παραδοσιακά χωριά της. Αυθεντική ομορφιά, μαγευτικά τοπία, πανέμορφα ξενοδοχεία και ξενώνες, γραφικά ταβερνάκια, εναλλακτικές δραστηριότητες και ένα κοντινό χιονοδρομικό κέντρο, συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία για μια μικρή απόδραση μέσα στην καρδιά του χειμώνα!

Το υπέροχο και μαγευτικό αυτό σκηνικό ολοκληρώνεται πάντα με την επίσκεψη του χιονιά!

Παρακάτω μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Περισσότερες μπορείτε να δείτε στη σελίδα Εφημερίδα “Γορτυνία” στο fb

xionodromiko mainalo

Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου

δημητσάνα

Δημητσάνα

tropaia kinti

Τρόπαια

Stemnitsa

Στεμντίσα

Λαγκάδια

Λαγκάδια

panagia

Παναγιά – Ζέρζοβα

bytina

Βυτίνα

Valtesiniko

Βαλτεσινίκο 

sarakini

Σαρακίνι Ηραίας

Vaxlia

Βάχλια

Zygovisti

Ζυγοβίστι

elliniko

Ελληνικό

servou

Σέρβου

viziki2Β

Βυζίκι

aettoraxi

Αεττοράχη

rizospilia

Ριζοσπηλιά

raxes3 tzilios

Ράχες

 

e-gortynia.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...