Μια ξεχωριστή γωνιά στη Βυτίνα! (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια γωνιά της Βυτίνας στολίστηκε για… καλό σκοπό! 

Ο Όμιλος Κυριών Βυτίνας στόλισε μια γωνιά της Βυτίνας με μοναδικά στολίδια φτιαγμένα από πλαστικά καπάκια, τα οποία μετά το πέρας των γιορτών θα δοθούν για την αφορά αμαξιδιων για συλλόγους ΑμεΑ.

Πιο συγκεκριμένα η προετοιμασία για το στολισμό άρχισε από το καλοκαίρι, όπου και ξεκίνησε μια εκστρατεία με θέμα «Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς».

Σκοπός της εκστρατείας ήταν να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα πλαστικά καπάκια, προκειμένου να δοθούν για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Σε επικοινωνία μας με την κα. Έλσα Θαλασσινού – μέλος του Ομίλου – μας είχε αναφέρει τα εξής: «Κάναμε μια προσπάθεια από το καλοκαίρι και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πολλά καπάκια. Στην προσπάθεια αυτή βρήκαμε την στήριξη όλων των κατοίκων. Με τα καπάκια που συγκεντρώσαμε, κατασκευάσαμε στολίδια, με τα οποία θα στολίσουμε μια γωνιά της Βυτίνας. Θα διοργανώσουμε μάλιστα και μια γιορτή στις 17 Δεκεμβρίου, όπου θα βρεθούν στην πόλη μας και οι σύλλογοι ΑμεΑ Πατρών και Κορίνθου, για να γνωρίσουν τη Βυτίνα, να δούν τα στολίδια μας και να γιορτάσουμε μαζί. Μετά το τέλος των γιορτών θα δώσουμε τα καπάκια και θα πάρουμε αναπηρικά αμαξίδια για τους συλλόγους».

{gallery}bytina_2{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο