Σοκ στην Κόρινθο – Σκότωσε τον αδερφό του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γνωστός διαφημιστής ήταν ο 38χρονος Σπύρος Π., ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του αδελφού του, που τον έσφαξε μπροστά στα μάτια του πατέρα του, πιθανότατα για τα μάτια μιας γυναίκας, στην Αγία Βαρβάρα.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα έγινε στην Κόρινθο, ενώ η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν βόμβα στους συναδέλφους του, που έκαναν λόγο για έναν αξιοπρεπή και εργατικό άνθρωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο δράστης, ο 35χρονος αδελφός του θύματος, φαίνεται να παρουσιάζει κάποια ψυχική διαταραχή, η οποία ίσως δεν είχε διαγνωσθεί εγκαίρως από τους συγγενείς του.

Αλλωστε, τη στιγμή που ο 35χρονος παραδόθηκε στους αστυνομικούς από τον πατέρα έδειχνε χαμένος στον κόσμο του. Συγκεκριμένα, φέρεται ότι ρώτησε τους αστυνομικούς: «Γιατί είναι μαζεμένος τόσος κόσμος έξω από το σπίτι; Εχουμε κάποια γιορτή; Εμένα πότε θα με αφήσετε να γυρίσω στο σπίτι μου;»

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κράτησής του στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής ο 35χρονος έμοιαζε να μην έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του, ενώ δεν ήταν σε θέση να δώσει σαφείς απαντήσεις στις συγκεκριμένες ερωτήσεις των αστυνομικών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και επίσημα ψυχιατρική εξέταση.

korinthostv,gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (8/5/2024)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη – 1ος όροφος Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη Τηλ. : 2713 - 600426 Τρίπολη 2 Μαΐου 2024 Αρ. Πρωτ.: 26 ΠΡΟΣ Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ΤρίποληςΚοινοποίηση: Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη Κωνσταντίνο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 8η Μαΐου 2024, ημέρα

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (8/5/2024)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Τρίπολη 2-5-2024 Αρ. πρωτ.: 14275ΠΡΟΣ 1) Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης 2) Γ.Γ. Δήμου Τρίπολης 3) Επικεφαλής παρατάξεων 4) κ. Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας ΤρίποληςΠ Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας προσκαλούμε την 8η Μαΐου
00:46:49

Τα Δημοτικά Της Ιουλίας – 14 Παραδοσιακά Τραγούδια για το Πασχαλινό γλέντι

14 από τα πιο γνωστά κι αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια...

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο