Ένα μοναδικό ρεσιτάλ κιθάρας στην Τρίπολη (pics/video)

“Nuevoguitar” είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης που παρουσίασε στο κοινό της Τρίπολης, ο διεθνούς φήμης Έλληνας βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Nuevoguitar” είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης που παρουσίασε στο κοινό της Τρίπολης, ο διεθνούς φήμης Έλληνας βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/3EUneFDZfEs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

{gallery}resital_kitharas{/gallery}
Η νέα αυτή μουσική πρόταση, παρουσιάζει όλες τις τεχνικές δυνατότητες και τα μαγικά ηχοχρώματα του πιο αγαπημένου παγκοσμίως μουσικού οργάνου, μέσα από την δεξιοτεχνία, την φαντασία, το πάθος, τις αυτοσχεδιαστικές δυνατότητες και το ταπεραμέντο του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας την βαθειά εσωτερική ανάγκη να οδηγήσει την κλασική κιθάρα σε φρέσκα καινούργια μονοπάτια και να της δώσει νέες σημερινές κατευθύνσεις, την ενώνει μέσα από τις διασκευές του με όλα τα μουσικά είδη.

Στο μαγικό ρεσιτάλ κιθάρας ακούστηκαν κομμάτια από τις δισκογραφικές του δουλειές “Duende”, “RockOfMySoul”, “Με τη μαγεία της κιθάρας”, δικές του συνθέσεις, υπέροχα soundtracks από ιστορικές κινηματογραφικές ταινίες, καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Μαζί του βρέθηκε επί σκηνής, η ερμηνεύτρια Ελεάννα Φινοκαλιώτη.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος