1η συνάντηση για γονείς και παιδιά προσχολικής ηλικίας στην Τρίπολη – Ελάτε να παίξουμε και να μάθουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Under6 σε συνεργασία με την διεύθυνση του πρότυπου παιδικού σταθμού «Νέκταρ Ζωής» οργανώνει μια εκδήλωση αφιερωμένη στα μικρά παιδιά και στους γονείς!

 Ελάτε να παίξουμε, να μάθουμε και να δημιουργήσουμε με θέμα τα Χριστούγεννα! Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι συντελεστές του site και άλλοι ειδικοί από κλάδους της προσχολικής ηλικίας (ψυχολογία, λογοθεραπεία, διατροφολογία, παιδιατρική, κ.α.)
Αναλυτικά το πρόγραμμα

Αρχικά, θα κάνετε μαζί με τα παιδιά σας μια χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία, υπό τη καθοδήγηση των παιδαγωγών, η οποία στόχο έχει την ενίσχυση της λεπτής κινητικότητας και το συντονισμό χεριού- ματιού.
Υλικά που θα χρειαστούν για τη χειροτεχνία:

Ένα μεγάλο λευκό χάρτινο πιάτο
Ένα μικρό λευκό χάρτινο πιάτο
Εργαλείο για τρύπες σε χαρτί
Νήμα πλεξίματος σε χρώμα της επιλογής σας (περίπου 1 μέτρο)
Μια μικρή κορδέλα
Μαύρο μαρκαδόρο
Πορτοκαλί τσόχα
2 μαύρα κουμπιά
3 κόκκινα κουμπιά
1 ψαλίδι
Υγρή κόλλα χειροτεχνίας

Στη συνέχεια, υπό χριστουγεννιάτικες μελωδίες, θα παίξετε με τα παιδιά ένα μουσικοκινητικό παιχνίδι με διάφορες παραλλαγές, κατά τις οποίες στόχος είναι να ανταποκρίνονται στα ακουστικά ερεθίσματα, να αναπτύξουν τη μίμηση και τη φαντασία και να κατανοήσουν χωροχρονικές έννοιες, συντονίζοντας κινητικά το σώμα τους. Με αυτό τον τρόπο, τα παιδιά μαθαίνουν διασκεδάζοντας!
Υλικά που θα χρειαστούν για το μουσικοκινητικό παιχνίδι:

Μια μικρή πετσέτα φαγητού

Τέλος, οι κυρίες Βάλια και Αγγελική Τελά, υπεύθυνες του παιδικού σταθμού Νέκταρ Ζωής, θα κάνουν μια πολύ σύντομη ομιλία για τη σημασία που έχει ο χρόνος που αφιερώνουν οι γονείς στα παιδιά για την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα έχετε την δυνατότητα με μιλήσετε με τους συντελεστές της εκδήλωσης και τους ειδικούς για τυχόν απορίες και ερωτήματα σχετικά με τα παιδιά σας.
Κόστος συμμετοχής

Tο κόστος συμμετοχής αφορά αποκλειστικά τα έξοδα για τον χώρο φιλοξενίας της εκδήλωσης (ΑΡΕΝΑ) και την χρήση του παιδότοπου από τα παιδιά και όχι τους συντελεστές που μετέχουν αφιλοκερδώς. Πιο συγκεκριμένα, το κόστος είναι 6 ευρώ για το κάθε παιδί ξεχωριστά και περιλαμβάνει την είσοδο στον παιδότοπο και ένα αναψυκτικό ποτό. Δεν υπάρχει είσοδος για τους ενήλικές γονείς και συνοδούς.

Στοιχεία εκδήλωσης
Ημερομηνία εκδήλωσης Κυριακή 20/11/2016 11:30
Τοποθεσία ARENA Sports club

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο