Οι εργαζόμενοι των φυλακών Τρίπολης τίμησαν τον προστάτη τους (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι στις φυλακές της χώρας μας τίμησαν τη μνήμη του προστάτη Αγίου τους, Λογγίνου του εκατόνταρχου, ο οποίος πρώτος μαρτύρησε τη θεότητα του Λόγου του Θεού, όντας παρών στα φρικτά Πάθη και τη Σταύρωση του Χριστού. 

Στην Τρίπολη οι εργαζόμενοι στο Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης τίμησαν μετ αρτοκλασίας τον προστάτη Αγιό τους στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Τρίπολης. Παρευρέθηκαν ο Διευθυντής των Φυλακών Τρίπολης ο Υποδιοικητής της Εξωτερικής Φρουράς, τα Δ.Σ. και μέλη της Ένωσης Υπαλλήλων και του Σωματείου των Εξωτερικών Φρουρών του Καταστήματος Κράτησης Τρίπολης, καθώς και πλήθος πιστών.

14628068 1261795720557111 2828198 n

cccc

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:14

Η παράτολμη πτήση του πιλότου που μπήκε με 290 χλμ/ώρα στον Ισθμό της Κορίνθου (vid)

Οι αεροπορικές «ακροβατικές» επιδείξεις από μόνες τους είναι θέαμα...

Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου στο Μυστρά | Δημήτρης Πτωχός: «Πλεονέκτημά μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε στο Μυστρά ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου «Athena Internamonal   Olive   Oil   Compemmon» (ΑΤΗΕΝΑ ΙΟΟC, 25-27 Απριλίου). Η προβολή των ελαιολάδων της Πελοποννήσου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, να μιλά, την τρίτη ημέρα του διαγωνισμού, για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και τα
00:01:17

Δρέπανο Αργολίδας: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

Η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα και τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο