Εκκενώθηκαν τα στούντιο του Mega – Στην θέση του μπαίνει το κανάλι του Μαρινάκη!

Στα παλιά στούντιο του MEGA στην Παιανία βρέθηκε η ρεπόρτερ του Φτιάξε καφέ να στα πω και τα όσα μετέφερε στον αέρα της εκπομπής ήταν αποκαλυπτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα παλιά στούντιο του MEGA στην Παιανία βρέθηκε η ρεπόρτερ του Φτιάξε καφέ να στα πω και τα όσα μετέφερε στον αέρα της εκπομπής ήταν αποκαλυπτικά.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/UD0LYcW25_Q” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Στα παλιά στούντιο του MEGA στην Παιανία βρέθηκε η ρεπόρτερ του Φτιάξε καφέ να στα πω και τα όσα μετέφερε στον αέρα της εκπομπής ήταν αποκαλυπτικά. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Epsilon τα στούντιο του MEGA εδώ και δέκα ημέρες έχουν εκκενωθεί και ήδη έχουν ξεκινήσει πυρετώδεις εργασίες για να στηθεί νέο τηλεοπτικό κανάλι.
Οι εργασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε ενάμιση μήνα. Επίσης, έχουν ξεκινήσει και συνεντεύξεις για να βρεθούν τα άτομα που θα πλαισιώσουν το νέο κανάλι που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Δύο είναι και τα επικρατέστερα ονόματα για το κανάλι, σύμφωνα με τις πληροφορίες το ένα θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη, ενώ το άλλο όνομα είναι κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει στα ελληνικά μίντια» ανέφερε η δημοσιογράφος, χωρίς να αποκαλύψει περαιτέρω στοιχεία για το όνομα του καναλιού.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • MEGA
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Λουτράκι το 2ο Παμπελοποννησιακό Συνέδριο Αιματολογίας και Ογκολογίας Μαζί για τη Ζωή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, δια της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, διοργανώνει το 2ο Παμπελοποννησιακό Συνέδριο Αιματολογίας και Ογκολογίας Επαγγελματιών Υγείας, Ασθενών και Φροντιστών «Μαζί για τη Ζωή», στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2026, στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι. Μετά την πρώτη επιτυχημένη

Τρίπολη – Μεσολόγγι: Μια επετειακή μουσική διαδρομή στην ιστορία

Η Αρκαδική Εκκλησιαστική Χορωδία τιμά την Άλωση της Τριπολιτσάς και την Έξοδο του Μεσολογγίου σε μια επετειακή μουσική εκδήλωση στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

«Στεφάνια από χαρτί και φως» | Δημιουργικό εργαστήρι στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ), με θέμα «Κληρονομιά σε κίνδυνο: αναβίωση, ανθεκτικότητα, αναστοχασμός», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία με την Πνευματική Εστία Σπάρτης