Εγκαινιάσθηκε η έκθεση «Περί της εμής οδού»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαινιάσθηκε χθες, Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, το βράδυ, η νέα ομαδική έκθεση, με τίτλο: «Περί της εμής οδού», που παρουσιάζει το Κέντρο Τέχνης Καλαμάτας (ΚΤΚ), το οποίο υπάγεται στον Εικαστικό Τομέα της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας. Στην έκθεση, που επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Λαμπρινίδης, περιλαμβάνονται έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής και φωτογραφίας.

Συμμετέχουν οι εξής καλλιτέχνες: Αγγελοπούλου Χριστίνα, Αναστασόπουλος Σωτήρης, Βελισσάρης Χρήστος, Γουρζής Γιάννης, Δημητρέας Ευάγγελος, Κελεμένδρη Έλλη, Λαμπρινίδης Παναγιώτης, Λου – Δημητρέα Μαρία Χριστίνα, Μαρκόπουλος Δημήτρης, Μεμένιου Πηνελόπη, Σακκά Σταυρούλα, Σταθουλόπουλος Γεώργιος, Τσακιριάν Μαριάμ, Τσορώνη Αγαθή.
Σημειώνεται ότι όλοι είναι Καλαματιανοί, πλην του Γιάννη Γουρζή, ενώ παρουσιάζουν έργα, τα οποία έχουν γίνει σε διάφορες στιγμές της ζωής τους και αντανακλούν τον προσωπικό βιωματικό καλλιτεχνικό τους δρόμο.
Περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες και τα έργα τους μπορείτε να δείτε εδώ.

Διάρκεια έκθεσης: 30/3 έως 4/4 και 20/4 έως 2/5
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα –Παρασκευή 14.00 – 20.30 και Σάββατο 10.30 -17.00
ΚΤΚ – Ναυαρίνου 8, Παραλία Καλαμάτας (Εικαστικό Εργαστήρι) Τηλ. 27210 – 28864

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:14

Η παράτολμη πτήση του πιλότου που μπήκε με 290 χλμ/ώρα στον Ισθμό της Κορίνθου (vid)

Οι αεροπορικές «ακροβατικές» επιδείξεις από μόνες τους είναι θέαμα...

Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου στο Μυστρά | Δημήτρης Πτωχός: «Πλεονέκτημά μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε στο Μυστρά ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου «Athena Internamonal   Olive   Oil   Compemmon» (ΑΤΗΕΝΑ ΙΟΟC, 25-27 Απριλίου). Η προβολή των ελαιολάδων της Πελοποννήσου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, να μιλά, την τρίτη ημέρα του διαγωνισμού, για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και τα
00:01:17

Δρέπανο Αργολίδας: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

Η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα και τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο