Ημερίδα με θέμα: «Η διατροφή στις ΙΦΝΕ» από την ΠΔΕ και το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Chron και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Η διατροφή στις ΙΦΝΕ» το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00, στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Ρήγα Φεραίου 58).

Σκοπός είναι η ενημέρωση για τις διαταραχές της νόσου καθώς και την αντιμετώπισή της μέσω της κατάλληλης διατροφής.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος και η Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας, Νίκη Παπαγιαννοπούλου.

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ με θέμα «Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις νόσοι του Εντέρου: Ορισμός, Επιδημιολογία, Αίτια», Κωνσταντίνος Θωμόπουλος, ο Επιμελητής Α’ Γαστρεντερολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ με θέμα «Διατροφή στις ΙΦΝΕ», Γεώργιος Θεοχάρης, η Κλινική Διατροφολόγος με θέμα «Συμβουλές διατροφής για ασθενείς με ΙΦΝΕ», Ιωάννα Παρτσαλάκη, ο Chef με θέμα «Διατροφή στις ΙΦΝΕ στην εστίαση», Παρασκευάς Δρες.

Παράλληλα θα προσφερθούν εδέσματα που αφορούν σε συνταγές αποκλειστικά για άτομα που πάσχουν από Νόσο Chrohn και Ελκώδη Κολίτιδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: infedp@gmail.com.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο