Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θ. Βασιλόπουλος σε επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα στην Αχαΐα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό κλάδο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι οποίες προωθούν τα προϊόντα τους στην εγχώρια και εξωτερική αγορά, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021.

Αφετηρία των επισκέψεων ήταν το οινοποιείο “ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ” στο Άνω Διακοπτό όπου, εκτός από την παραγωγή, λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του έκθεση με αξεσουάρ κρασιού για τους επισκέπτες. Επόμενος σταθμός ήταν η Ποτοποιία – Αποσταγματοποιία “VANTANA” στην περιοχή της Πλατανόβρυσης Πατρών, η οποία συνεχίζει την παράδοση τριών γενεών στη διαδικασία και τις τεχνικές της απόσταξης και ποτοποίησης, με την αυστηρή επιλογή των ποιοτικότερων πρώτων υλών έχοντας το βλέμμα στραμμένο στις τάσεις του σήμερα. Επίσης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας “ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ” στα Καλάβρυτα μια από τις παλαιότερες του κλάδου παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στη χώρα.

Αναφερόμενος στο σκοπό των επισκέψεών του ο κ. Βασιλόπουλος επεσήμανε: «Βρισκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις και στηρίζουμε τους ανθρώπους που κάνουν πράξη αυτό που όλοι καθημερινά συζητάμε για τον πρωτογενή τομέα στην Περιφέρειά μας. Οι δυναμικές επιχειρήσεις αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, προβάλουν τα προϊόντα μας και μας κάνουν ανταγωνιστικούς στην παγκόσμια αγορά».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο