Πρόταση από τον περιφερειάρχη για την υδροδότηση του Δήμου Δυτικής Μάνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόταση για την λύση του σοβαρού προβλήματος υδροδότησης που αντιμετωπίζει ο Δήμος Δυτικής Μάνης διατυπώνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Συνδέσμου Υδρευσης Καλαμάτας – Μεσσήνης – Δυτικής Μάνης, την οποία κοινοποιεί και προς τους δημάρχους των τριων εν λόγω δήμων της Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης ζητεί από τον πρόεδρο του πιο πάνω φορέα και τους τρεις δημάρχους να διατυπώσουν την άποψή τους για ενδεχόμενη λύση του συγκεκριμένου προβλήματος με την “μεταφορά νερού στη Δυτική Μάνη από τις πηγές του Αγίου Φλώρου, αφού γίνει η αναγκαία διασύνδεση µε τις πηγές του Πηδήµατος”.

Προς τούτο, σημειώνει ο Π. Νίκας, η Περιφέρεια είναι διατεθειμένη -εφ’ όσον συναινούν τα ενδιαφερόμενα μέρη- να προχωρήσει στην χρηματοδότηση της σχετικής μελέτης, μέσω υπογραφής προγραμματικής σύμβασης.

 

 

Την επιστολή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου μπορείτε να δείτε εδώ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο