Προγράμματα Εκπαίδευσης Πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες από τον Ε.Ε.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Τρίπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συνεχίζει την διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών για πολίτες.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων στους υπαλλήλους τη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, διοργανώνονται τα επόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την εκπαίδευση, όσο το δυνατόν, μεγαλύτερου αριθμού πολιτών στις πρώτες βοήθειες και τη βασική υποστήριξη ζωής.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης του Ε.Ε.Σ. παρέχουν 5ετή πιστοποίηση, ενώ εφαρμόζεται Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, πιστοποιημένο από το Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Lloyd’s Register LRQA.

Το επόμενο διαθέσιμο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί:

  • Πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες» (διάρκεια 12 ώρες)

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου (16:00 – 22:00) – Κυριακή 13 Φεβρουαρίου (9:00-15:00)

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Περιφερειακού Τμήματος Τρίπολης που βρίσκονται επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως 43 (παλαιό Δημαρχείο), ενώ επισημαίνεται ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής ασφαλείας για την πρόληψη εξάπλωσης της πανδημίας CoViD-19.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο samarites.tripoli@redcross.gr ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.samarites.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

03:04:56

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Tyros Run.24 – George Marneris

H Κοιν.Σ.Επ Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ σε συνεργασία με την...

Το Εθνικό Βραβείο Ιατρικής Κλινικής Αριστείας 2023, στην Αγγλία, απονεμήθηκε στον Ζαχαρία Τσιαμούλο

Νίκος Τσιαμούλος: Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια σημαντική...

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬%  με το ποσό  του 𝟭.𝟮𝟵𝟮.𝟰𝟮𝟰,𝟬𝟬 €, για την υλοποίηση του έργου: «𝝙𝞀ά𝞂𝝴𝝸ς...

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬%  με το ποσό  του 𝟭.𝟮𝟵𝟮.𝟰𝟮𝟰,𝟬𝟬 €, για την υλοποίηση του έργου: «𝝙𝞀ά𝞂𝝴𝝸ς 𝝭𝝶𝞅𝝸𝝰𝝹𝝾ύ 𝝡𝝴𝞃𝝰𝞂𝞆𝝶𝝻𝝰𝞃𝝸𝞂𝝻𝝾ύ 𝞃𝝾𝞄 𝝙ή𝝻𝝾𝞄 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼» στα πλαίσια της Πρόσκλησης με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ» του Προγράμματος Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027 του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η χρηματοδότηση και υλοποίηση του έργου αφορά:
00:00:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο