Κικίλιας: Οι ειδικοί συστήνουν και η β’ δόση να γίνει με AstraZeneca – Τείχος ανοσίας μέσα στο καλοκαίρι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση για το AstraZeneca από το Λουξεμβούργο όπου βρίσκεται για τη συνεδρίαση των υπουργών Υγείας της ΕΕ έκανε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Με αφορμή την ανακοίνωση χθες για το εμβόλιο της AstraZeneca και τη σύσταση να μην χορηγείται πλέον στους κάτω των 60, ο υπουργός Υγείας προχώρησε στην κάτωθι δήλωση:

«Η εθνική αρχή εμβολιασμών είναι επιτροπή με εξαιρετικούς επιστήμονες. Εκατομμύρια ευρωπαίοι έκαναν το εμβόλιο όπως και εκατοντάδες χιλιάδες ελληνες. Πάνω από 20 χώρες και εμείς συστήνουμε και η δέυτερη δόση του AstraZeneca να γίνει κανονικά. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Σύντομα μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε χτίσει το τείχος ανοσίας που θέλουμε.»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο