ΕΦΕΤ: Ανακαλείται από την αγορά ψωμί που διακινεί η Lidl (pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατόπιν σχετικής καταγγελίας καταναλωτή, διεξήχθη έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι σε κατάστημα της εταιρίας «LIDL HELLAS & ΣIA O.E.», στη Θεσσαλονίκη, διατίθετο προς πώληση ψωμί στο οποίο είχε αναπτυχθεί ευρωτίαση.

Στην ανάκληση συσκευασμένου ψωμιού προχώρησε ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, κατόπιν σχετικής καταγγελίας καταναλωτή, διεξήχθη έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι σε κατάστημα της εταιρίας «LIDL HELLAS & ΣIA O.E.», στη Θεσσαλονίκη, διατίθετο προς πώληση ψωμί στο οποίο είχε αναπτυχθεί ευρωτίαση (μούχλα).

Πρόκειται για ψωμί σικάλεως, με εμπορική ονομασία «Maitre Jean Pierre Rye Bread», σε συσκευασία των 500g, με ημερομηνίες λήξης 19.09.2018, 26.09.2018 και 03.10.2018 (ύστερα και από εσωτερικό έλεγχο της επιχείρησης), που παράγεται από την Γερμανική εταιρία «Harry-Brot GmbH».
ΕΦΕΤ LIDL
Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει την ανάκληση του ανωτέρω προϊόντος, ενώ από πλευράς Ε.Φ.Ε.Τ. βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τις εν λόγω παρτίδες από το αναφερόμενο προϊόν (φωτογραφία κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο