Σε εφαρμογή το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας και διαχείρισης ασθενών στο “Παίδων Πεντέλης”

Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης τέθηκε ήδη σε εφαρμογή ένα νέο, σύγχρονο και πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας και διαχείρισης ασθενών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης τέθηκε ήδη σε εφαρμογή ένα νέο, σύγχρονο και πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας και διαχείρισης ασθενών.

Η υλοποίηση, ανάπτυξη και εγκατάσταση του νέου ηλεκτρονικού συστήματος στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου, αξιοποίησε πρωτότυπες και καινοτόμες υπηρεσίες, όπως η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου προτεραιότητας εξ αποστάσεως, μέσω web (e – Προτεραιότητα).

Κάθε ενδιαφερόμενος πληκτρολογώντας www.paidon-pentelis.gr και ανοίγοντας την Ιστοσελίδα του Νοσοκομείου, μπορεί να επιλέξει την e – προτεραιότητα  και ακολουθώντας απλά βήματα, επιλέγει το ιατρείο που επιθυμεί και εκδίδει το ηλεκτρονικό εισιτήριο προτεραιότητας, ενεργοποιώντας την ταυτόχρονη ηλεκτρονική ενημέρωση που επιθυμεί.

Με τον τρόπο αυτό ο γονέας, έχει πλέον τη δυνατότητα να ενημερωθεί σε πραγματικό χρόνο μέσω WEB, για τους χρόνους αναμονής του Νοσοκομείου, τον αριθμό που εξυπηρετείται εκείνη τη στιγμή και αν επιθυμεί μπορεί να εκδώσει ηλεκτρονικό αριθμό προτεραιότητας απομακρυσμένα από το σπίτι του, μέσω της Δικτυακής πλατφόρμας, ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου, όταν έχει συνωστισμό ασθενών. 

Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών ενημερώσεων, σχετικά με τον προσδιορισμό του εκτιμώμενου εναπομείναντα χρόνου αναμονής και εξυπηρέτησης από το αντίστοιχο ιατρείο, που διεκπεραιώνονται με ηλεκτρονική ενημέρωση προς τον χρήστη, μέσω email ή SMS στο κινητό του τηλέφωνο, όπου και αν βρίσκεται. 

Η πρωτοβουλία αυτής της πρωτότυπης και καινοτόμας υπηρεσίας, που εγκαταστάθηκε με την χορηγική συνδρομή του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», αποσκοπεί στη βελτίωση του παρεχόμενου επιπέδου εξυπηρέτησης των χρηστών υπηρεσιών υγείας, αφού μειώνεται κατά πολύ ο χρόνος αναμονής στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, η επίσκεψη στο Νοσοκομείο γίνεται πιο άνετη, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγεται η ταλαιπωρία των άρρωστων παιδιών, ειδικά τις ημέρες που λόγω των ιώσεων παρουσιάζεται αυξημένη προσέλευση στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου.  

Ταυτόχρονα επιτρέπεται η σωστή διαχείριση των προσερχόμενων ασθενών σε όλα τα ιατρεία, τακτικά και έκτακτα, μέσω της online εποπτείας του συστήματος, δίνοντας στην υπηρεσία real time στατιστικά στοιχεία για τους χρόνους αναμονής για λήψη υγειονομικής φροντίδας, τον μέσο χρόνο εξυπηρέτησης των ληπτών υπηρεσιών υγείας, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα μεθοδολογικό πλαίσιο για τους επαγγελματίες υγείας, αναβαθμίζοντας ουσιωδώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στον παιδικό πληθυσμό, με ουσιαστικό θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου