Π. Τομάρας: Σε λειτουργία το αυτόνομο ΤΕΠ (τμήμα επειγόντων περιστατικών) στο Παναρκαδικό νοσοκομείο (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη Πέτρου Τομάρα για τις προσλήψεις σε γιατρούς και για τους στόχους που έχει το Παναρκαδικό νοσοκομείο.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/FnH7y7iqr5E” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Πέτρος Τομάρας για τις προσλήψεις σε γιατρούς και για τους στόχους που έχει το νοσοκομείο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου ανέφερε ότι: “Το 2018 έχουμε κάνει εννέα (9) προσλήψεις προσωπικού με ΑΣΕΠ μέχρι τώρα και έχουμε και σε αναμονή προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ άλλες είκοσι (20) θέσεις εκ των οποίων οι έντεκα (11) είναι γιατροί. Έχουμε προσλάβει έναν γυναικολόγο, ο οποίος έχει αναλάβει υπηρεσία και έχουμε σε εκκρεμότητα για δύο (2) θέσεις επικουρικών γιατρών, μία καρδιολογίας και μία γαστρεντερολογίας. Για πρώτη φορά έχουμε νέες ειδικότητες στο νοσοκομείο της Αρκαδίας που είναι η ενδοκρινολογία, η γαστρεντερολογία, δερματολογία και η ρευματολογία.”

proslipsis

Επιπλέον, ο κ. Τομάρας ανέφερε ότι: “‘Έχουμε στόχους μακροχρόνιους και βραχυχρόνιους. Θέλουμε να λειτουργήσει η πτέρυγα του ψυχιατρικού τομέα. Επίσης, ένα θέμα είναι η λειτουργία του αυτόνομου ΤΕΠ (τμήμα επειγόντων περιστατικών) και προσπαθούμε να διεκδικήσουμε και χρηματοδότηση για να κάνουμε ενεργειακές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις στο κτίριο.”

sxedia panarkadiko

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο