6alltimeclassic ρούχα που χρειάζεται κάθε γυναίκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να πειραματίζονται με τα ρούχα τους και να ανακαλύπτουν στυλ που τις εκφράζουν. Υπάρχουν όμως μερικά κλασικάρούχα που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της ώστε να έχει πάντα ένα εξαιρετικό και ολοκληρωμένο outfitπου θα την συνοδεύει σε κάθε περίσταση.

 Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για να δημιουργήσετε το τέλειο officelookμε τα γυναικεία κοστούμια ή να είσαι πάντα κομψή σε εκδηλώσεις και γάμους!

  1. Υφασμάτινο παντελόνι

Ένα υφασμάτινο παντελόνι είναι musthaveγια κάθε γυναίκα. Είναι βολικό και chicγιατί μπορεί να φορεθεί σε καθημερινές βόλτες με ένα ζευγάριsneakersή σε πιο επίσημεςεξόδους με τα αγαπημένα μας τακούνια. Ενώ είναι ένα απλό κομμάτι, με το σωστό stylingμπορεί να γίνει πολύ κομψό και να αναδείξει το σύνολό μας.

  1. Δερμάτινο μπουφάν

Αν αναζητάς ένα στυλ ώστε σε κάθε σου έξοδο να είσαι σαν να βγήκες από ταινία στο ρομαντικό Παρίσι, σίγουρα χρειάζεσαι ένα δερμάτινο μαύρο μπουφάν. Είναι ένα μοντέρνο κομμάτι που εκσυγχρονίζει το outfitμας και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα! Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδι και με τους κατάλληλους συνδυασμούς να φαίνεται σαν να είναι δημιούργημα οίκου υψηλής ραπτικής.

  1. Φόρεμα

Το φόρεμα είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση και να τονίσει μοναδικά το στυλ μας. Ιδανικό για κάθε σιλουέτα, αυτό του ρούχο θα το βρεις σε αμέτρητα patterns, χρώματα και σχέδια. Για τα πιο επίσημα events θα βρεις μοναδικά φορέματα για γάμο που θα σας χαρίσουν λάμψη. Για τα εταιρικά events μια διαχρονική και safe επιλογή  είναι ένα mini μαύρο φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και στυλ.

  1. Πλεκτή ζακέτα

Ένα ακόμα feminineκαι όμορφο κομμάτι που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα είναι η πλεκτή ζακέτα. Συγκεκριμένα μια πλεκτή ζακέτα σε έντονα χρώματα αναδεικνύει την γυναικεία μας φύση και δίνει ένα πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα στο σύνολο μας. Βέβαια αν κάποια γυναίκα ψάχνει ρούχα με χρώματα χαμηλότερων τόνων μπορεί να βρει στην αγορά μπεζ ή μαύρες ζακέτες πλεκτές σε υπέροχα σχέδια.

  1. Ζιβάγκο μπλούζα

Το απόλυτο χειμωνιάτικο basicπου πρέπει να έχει κάθε γυναίκα δεν είναι άλλο από το ζιβάγκο. Αφενός μας κρατάει ζεστές τις κρύες μέρες του χειμώνα και αφετέρου δείχνει κομψό είτε φορεθεί με κάποια φόρμα είτε με κάποια φούστα στις πιο καλές μας εμφανίσεις. Είναι επίσης ένα itemπλήρως απαραίτητο αν σας αρέσει να κάνετε layeringδιότι η τελική σας εικόνα δεν φουσκώνει από τις πολλές στρώσεις ρούχων αλλά ίσα ίσα σας κρατάει σε μια ζεστή θερμοκρασία.

laconiatv.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:14

Η παράτολμη πτήση του πιλότου που μπήκε με 290 χλμ/ώρα στον Ισθμό της Κορίνθου (vid)

Οι αεροπορικές «ακροβατικές» επιδείξεις από μόνες τους είναι θέαμα...

Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου στο Μυστρά | Δημήτρης Πτωχός: «Πλεονέκτημά μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε στο Μυστρά ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου «Athena Internamonal   Olive   Oil   Compemmon» (ΑΤΗΕΝΑ ΙΟΟC, 25-27 Απριλίου). Η προβολή των ελαιολάδων της Πελοποννήσου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, να μιλά, την τρίτη ημέρα του διαγωνισμού, για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και τα
00:01:17

Δρέπανο Αργολίδας: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

Η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα και τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο