ΑρχικήΓυναίκαΟι τάσεις του μακιγιάζ για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2017

Οι τάσεις του μακιγιάζ για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2017

Δείτε τις νέες τάσεις του μακιγιάζ για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017 από την make up artist Katy b

Το καλοκαιράκι καλώς ή κακώς σιγά σιγά μας αποχαιρετά και έρχονται τώρα οι νέες τάσεις για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα!

Φέτος στις σκιές δεν υπερτερεί κανένα χρώμα περισσότερο των άλλων ωστόσο η μόδα έρχεται να αναδείξει τα μεταλλικά στοιχεία στην υφή, και δε μιλάμε απλά για μια μικρή εφαρμογή αλλά άπλωμα έως και σε ολόκληρο το καπάκι.

Έντονα θα δούμε επίσης και τις 2 tone εφαρμογές!!!

Το Gothic look που είδαμε να κυκλοφορεί έντονα πέρσι και μας ξένισε λίγο επιστρέφει πιο οικείο φέτος και πιο δυναμικό από ποτέ με έντονα σκούρα κραγιόν τα οποία έχουν αποδειχθεί πολύ σέξι!

Σαν εναλλακτική για όσες από εσάς δε προτιμάτε τα έντονα look οι μεγάλοι οίκοι φέτος προτείνουν ροζ παστέλ χρώματα για ένα πιο αθώο και girly look. Μεγάλη προτίμηση βλέπουμε επίσης στα nude lips σαν συμπλήρωμα στο στυλ αυτό!

Μια ακόμα από τις βασικότερες τάσεις που προτείνουν οι οίκοι είναι τα rainbow eyes που δείχνουν σιγά σιγά να επικρατούν σαν τάση και να κερδίζουν ακόμα και τις πιο επιφυλακτικές από εσάς!!!

Τέλος το κλασσικό smokey eye δεν λείπει από τη παράσταση….με μια μικρή διαφορά όμως…. Τώρα σας παροτρύνω να προσθέσετε σκιά και στο κάτω μέρος του ματιού για ένα ακόμα πιο έντονο και βαθύ look!

Μετάβαση στο περιεχόμενο