Medical awards: βραβείο πρωτοπορίας και καινοτομίας στο ΚΑΑ Παλλάδιον της Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το  Βραβείο Καινοτομίας και Πρωτοπορίας των φετινών Medical Awards κέρδισε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κατά τη διάρκεια του 9ου Συμποσίου Ιατρικής Αριστείας – Καινοτομίας και Τουρισμού Υγείας που πραγματοποιήθηκε στις 8/5/23 στην Αθήνα.

Το βραβείο ήταν προσωπικό και απευθυνόταν προς την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ.ΚατερίναΚαρνιαδάκη για την καινοτομία και την πρωτοπορία που επέδειξε το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης τόσο στο χώρο της Αποκατάστασης όσο και στο χώρο του Ιατρικού Τουρισμού.

Διοργανωτές του Συμποσίου ήταν δύο γνωστές εταιρείες που δραστηριοποιούνται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του ιατρικού marketing: η Med-Professionals Communications Group και η The 1:1 DietbyCambridge.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ακούστηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου ενώ χαιρετισμό απηύθυναν: ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και ο τ. Υπουργός Υγείας και Τουρισμού κ.ΒασίληςΚικίλιας. 

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν η τ. Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.ΝίκηΚεραμέως η οποία βραβεύτηκε για την πλούσια κοινωνική της δράση καθώς και πολλοί καταξιωμένοι Έλληνες Επιστήμονες, ( κυρίως Ιατροί διαφόρων Ειδικοτήτων ) και Επιχειρηματίες που με τη δράση τους ανέπτυξαν τον Ιατρικό Τουρισμό της χώρας μας..

Το βραβείο για το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ παρέλαβε από την Πρόεδρο των MedProfessionals κ. Ελένη Χόβρη η Υπεύθυνη του Τμήματος Πωλήσεων στην Αθήνα και εξειδικευμένη Σύμβουλος Αποκατάστασης κ. Βιβή Παναγακοπούλου. Την εκδήλωση των Medical Awards παρουσίασε η Δημοσιογράφος και τ. Βουλευτής κ. Τάνια Ιακωβίδου.

Αναφερόμενη στην βράβευσή της η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη δήλωσε: “Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η βράβευση του Κέντρου μας στα φετινά Medical Awards. Είναι από τις στιγμές που χαιρόμαστε ιδιαίτερα εγώ και οι συνεργάτες μου όχι διότι ήρθε στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ άλλο ένα βραβείο αλλά διότι οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται από ανθρώπους που κινούνται στον ίδιο χώρο με εμάς,  δηλ.στον ευρύτερο χώρο της Υγείας και του Ιατρικού Τουρισμού.Έτσι θα συνεχίσουμε, όπως ακριβώς αρχίσαμε. Με πείσμα, επιμονή αλλά και με αισιοδοξία για την επόμενη μέρα της Υγείας και του Τουρισμού στη χώρα μας. Αυτό το βραβείο που ήρθε στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ μετά από δύο δύσκολα χρόνια λόγω κορονοϊού  μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα και να χαμογελάμε. Το αφιερώνω σε όλους τους συνεργάτες μου που έχουν καταφέρει τα τελευταία 9 χρόνια να αναδείξουν το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ως ένα από τα καλύτερα Κέντρα Αποκατάστασης στη χώρα. Σας ευχαριστώ θερμά όλους” 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο