Ο Δήμος Οιχαλίας διοργανώνει την 9η Βραδιά Λυρικού Τραγουδιού, μια μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας, με τίτλο «Οι μνήμες και οι αγάπες του φεγγαριού».
Η ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ και το ΤΣ Λακωνίας της ΚΝΕ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων από την ίδρυση του ηρωικού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, τιμά τον Στέφανο Γκιουζέλη, υποστράτηγο, μέλος του Πολεμικού Συμβουλίου του ΔΣΕ και διοικητή της 3ης Μεραρχίας του.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (25.8.2026) βράδυ, στο Κιάτο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Κορινθίας,
Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπής Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άργους-Μυκηνών, -2- περιπτώσεις κλοπής σε επιχείρηση, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από την 17.8.2026 έως την 19.8.2026, στο Άργος. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου
Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκαν χθες (24.8.2026) το πρωί, στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε ομάδες κοινωνικής ομοιογένειας, σε περιοχές των δήμων Άργους-Μυκηνών, Ναυπλιέων, Κορινθίων, Καλαμάτας και Μεσσήνης.
Οι επιχειρήσεις υλοποιήθηκαν από αστυνομικούς υφιστάμενων Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Κορινθίας και Μεσσηνίας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (23.8.2026) το πρωί, στο Κιάτο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ηπείρου, 26χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο σε όχημα, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης