Οκτωβρίου 09, 2020

Σεμινάριο με θέμα "Νέο λύκειο & εξειδικεύσεις του μέλλοντος" του Συλλόγου Φροντιστών Αρκαδίας και Λακωνίας

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε μαθητές της Γ΄  Γυμνασίου και της Ά  Λυκείου, αλλά χρήσιμο είναι για όλους  και τους γονείς τους, οι οποίοι θέλουν να πληροφορηθούν για όλες τις νέες αλλαγές στο Γενικό Λύκειο αλλά και το ΕΠΑ.Λ. και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα επόμενα χρόνια ενημερωμένοι για τις πλέον σύγχρονες εξειδικεύσεις της μελλοντικής αγοράς εργασίας.

Ο Σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας και Λακωνίας με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, συμμετέχει στο διαδικτυακό σεμινάριο  που διοργανώνουν η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος - ΟΕΦΕ και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής – ΣΕΦΑ με την αρωγή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών-ΕΕΑ διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: «ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ» σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA- Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και ομιλητές τον Δρ. Κωνσταντίνο Κότιο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Καριέρας, Ιδρυτή LABORA και τον κ. Γεώργιο Γατούδη, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Καριέρας, Επιστημονικό Υπεύθυνο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων LABORA.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 διαδικτυακά.

Ώρα έναρξης:  11 π.μ.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε μαθητές της Γ΄  Γυμνασίου και της Ά Λυκείου , αλλά χρήσιμο είναι για όλους  και τους γονείς τους, οι οποίοι θέλουν να πληροφορηθούν για όλες τις νέες αλλαγές στο Γενικό Λύκειο αλλά και το ΕΠΑ.Λ. και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα επόμενα χρόνια ενημερωμένοι για τις πλέον σύγχρονες εξειδικεύσεις της μελλοντικής αγοράς εργασίας.

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα όπως:

  • Ποια είναι τα νέα δεδομένα του Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ);
  • Ποια είναι η Τράπεζα Θεμάτων και με ποιο τρόπο εισάγομαι στο Πανεπιστήμιο;
  • Πώς επιλέγω Επιστημονικό Πεδίο και Ομάδα Προσανατολισμού;
  • Προσμετράται ο βαθμός του Λυκείου για την εισαγωγή σε Πανεπιστήμιο;
  • Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο;
  • Επαγγέλματα με Μέλλον στην Αγορά Εργασίας στην εποχή του COVID-19

Οι οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου θα αποσταλούν σε e-mail  , ή θα σας σταλει email   από φροντιστήριο της  πόλης μας που μπορείτε να απευθυνθείτε.

Επίσης  θα αναρτηθούν και στον ιστότοπο της ΟΕΦΕ www.oefe.gr.

Θεωρούμε πως η συμμετοχή  σας σε μια τέτοια ενημέρωση , θα είναι  απαραίτητη και θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε.

Για οποιαδήποτε  διευκρίνηση , βοήθεια  και πληροφορία , απευθυνθείτε σε όλες τις γραμματείες των νόμιμων φροντιστηρίων του νομού μας ή και στην γραμματεία της  ΟΕΦΕ ( 210-3829122 )

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia