Δεκεμβρίου 20, 2018

Ο Όμιλος Aldemar Resorts στρώνει Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού και της Κιβωτού του Κόσμου

Με την ελπίδα να κάνει και τα φετινά Χριστούγεννα πιο ανθρώπινα και πιο ζεστά, ο Όμιλος Aldemar Resorts έστρωσε το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι σε εκατοντάδες παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού και της Κιβωτού του Κόσμου, χαρίζοντας χαμόγελα και μοιράζοντας αγάπη.

Θέλοντας να ευχαριστήσει τόσο το Χαμόγελο του Παιδιού όσο και την Κιβωτό του Κόσμου για την προσφορά τους και το έργο που επιτελούν, οι σεφ και οι εθελοντές του Ομίλου φόρεσαν τις ποδιές τους και μαγείρεψαν για τα 20 παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας του Χαμόγελου του Παιδιού στον Πύργο και για τα 200 παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στην Αθήνα.

Ταυτόχρονα, θέλοντας να βοηθήσει τους φορείς που φροντίζουν την πιο ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, τα παιδιά, και να τους στηρίξει στο έργο τους να αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερα, o Όμιλος Aldemar Resorts προχώρησε σε μία μεγάλη δωρεά για την ανακατασκευή του νέου ιδρύματος του Χαμόγελου του Παιδιού στην Πελοπόννησο,  στην Κρήτη ανέλαβε την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δύο παιδιών που φιλοξενούνται στο Χαμόγελο του Παιδιού και στην Αθήνα, στήριξε το Λύρειο Ίδρυμα στο Ν. Βουντζά που υπέστη σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά που ξέσπασε τον Ιούλιο, με είδη πρώτης ανάγκης και ιματισμό για τα παιδιά που φιλοξενεί.

omilos delmar d

«Οι γιορτές είναι μια ευκαιρία για όλους να αγαπήσουμε χωρίς αντάλλαγμα. Μια αγάπη που δεν έρχεται πάντα στη μορφή που την ζητάμε, αλλά συχνά ξεπερνά τις προσδοκίες μας ή και τα τετριμμένα. Προσφέρουμε, γιατί απλά μπορούμε, γιατί κάποιοι χρειάζονται, γιατί μια βιώσιμη κοινωνία θέλει υπεύθυνους και δοτικούς συμπολίτες.  Γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 11:55

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia