Νοεμβρίου 29, 2018

Εκδήλωση "Μαθαίνω και κυκλοφορώ στο δρόμο" | Δημοτικό Σχολείο Λάλα, 30 Νοεμβρίου 2018

Ο Όμιλος Ηλείων για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας – Ολυμπίας» στην προσπάθειά του να συμβάλει στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στο Νομό Ηλείας έχει ξεκινήσει από το 2010 εκδηλώσεις ενημέρωσης τόσο των παιδιών και των εκπαιδευτικών, όσο και των γονέων και κηδεμόνων τους σχετικά με την οδική ασφάλεια, με θέμα: «Η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας».

Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας (με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων), την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας (μέσω των τμημάτων της τροχαίας) και τη Συμπολιτεία Ολυμπίας θα πραγματοποιήσει την ενημερωτική  αύριο (Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018) το πρωί στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Λάλα.

Η δράση περιλαμβάνει παράσταση του θεάτρου Σκιών με τίτλο: «Ο Καραγκιόζης και ο κύριος ΚΟΚ», από τον καραγκιοζοπαίχτη κ. Χρήστο Πλέσσα και προβολή του video: «Μαθαίνω να κυκλοφορώ στο δρόμο» (του πρ. Διευθυντή της τροχαίας Καισαριανής κ. Γ. Πανταζόπουλου). Μετά την παράσταση αξιωματικός της τροχαίας, θα απαντήσει στις απορίες των παιδιών.

sxoleio lala

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε ανάλογες δράσεις τα προηγούμενα χρόνια έχουν συμμετάσχει -πάντα σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας- 522 μαθητές των 14 νηπιαγωγείων και 2.175 μαθητές των 11 δημοτικών σχολείων του Πύργου (συνολικά 2.697 παιδιά) καθώς και στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της Γαστούνης, Βαρθολομιού, Ανδραβίδας, Βάρδας, Άσπρων Σπιτιών, Ταξιαρχών κ.α. Διοργανώνοντας ταυτόχρονα και ενημερωτικές ημερίδες.

Επίσης στο πλαίσιο της δράσης θα δημιουργηθεί από τον Όμιλο και τη Συμπολιτεία Ολυμπίας στου Λάλα η 21η παιχνιδοθήκη και η 4η ιματιοθήκη στο πλαίσιο  «παιχνίδια από τα παιδιά για όλα τα παιδιά

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia