Απονομή πτυχίων από τα Κ.Ξ.Γ LINGUA στην Τρίπολη (pics)

Το Σάββατο 12 Μαΐου σε μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του CINEVILLE Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών γλωσσομάθειας της Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής και Ισπανικής γλώσσας των Κ.Ξ.Γ LINGUA για το σχολικό έτος 2017.

Την βραδιά άνοιξε με το χαιρετισμό της η διευθύντρια των Κ.Ξ.Γ LINGUA Κα Χριστίνα Μαργιώλα όπου μεταξύ των άλλων είπε:


Σήμερα είναι μέρα γιορτής, χαράς και υπερηφάνειας για όλους εμάς αλλά πρωτίστως για τα παιδιά μας που πέτυχαν στις εξετάσεις τους και ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίον στα Κ.Ξ.Γ LINGUA οι μαθητές καταφέρνουν αυτά τα τεράστια ποσοστά επιτυχίας κάθε χρόνο.
Κατόπιν έδωσε το λόγο στη Ψυχολόγο και επίσημη προσκεκλημένη Κα Όλγα - Παναγιώτα Καραθανάση όπου ανέπτυξε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Άγχος επίδοσης».
Στη συνέχεια της βραδιάς μια έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους αφού οι μαθητές τίμησαν την επερχόμενη γιορτή της μητέρας στέλνοντας ευχές και απαγγέλλοντας ποιήματα σε όλες τις γλώσσες.
Η βραδιά έκλεισε με την απονομή των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας στους 120 επιτυχόντες του 2017, ενώ η ηθική ικανοποίηση σε μαθητές και καθηγητές έδωσε το συνεχόμενο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia