Παιδί

Παράταση των περιοριστικών μέτρων για τη λειτουργία όλων των λατρευτικών χώρων – και των ορθόδοξων εκκλησιών- μετά τις 11 Απριλίου προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

Χιλιάδες εκπαιδευτικοί σε όλη την Ελλάδα κάνουν σοβαρή προσπάθεια μέσω της τηλεκπαίδευσης να στηρίξουν ψυχολογικά και μαθησιακά τους μαθητές, να μη χάσουν την επαφή τους με το σχολείο, τα αντικείμενα των μαθημάτων, αλλά και τις παρέες, τη συζήτηση, την κοινωνικοποίηση που προσφέρει η σχολική ζωή.

Τα φροντιστήρια θα παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες 14 ημέρες, εναρμονιζόμενα με τις ανακοινωθείσες αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και σύμφωνα με την απόφαση της χθεσινοβραδινής έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας ( ΟΕΦΕ ).

Το 1ο Δημ. Σχ. Τρίπολης διακρίθηκε με δύο βραβεία στον 10ο Διεθνή Μαθητικό διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους Cinema...διάβασες;
Συγχαρητήρια στα παιδιά , στις εκπαιδευτικούς- εμπνευστές των δημιουργιών και στους γονείς του σχολείου.

θα πραγματοποιούνται στα σχολεία εκδηλώσεις που μπορεί να περιλαμβάνουν θρησκευτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Δες πως το έκανε η Δούκισσα Νομικού και προκάλεσε τους φίλους σου για καλό σκοπό.

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι για το 2019.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Συμπράξεων ανταλλαγών μεταξύ σχολείων ΚΑ229, Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης Erasmus+ διετούς διάρκειας 2019-2021, με τίτλο «Ways to a Greener Europe», θα πραγματοποιηθεί η 1η Σύντομη Κινητικότητα/Ανταλλαγή μαθητών με την εκπαιδευτική αποστολή 9 εκπαιδευτικών και 16 μαθητών/τριών από τις 09/12/2019 έως και 13/12/2019 στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης.

Όπως έδειξε η πρόσφατη έρευνα της διαΝΕΟσις, οι Έλληνες μαθητές εμφανίζουν διαχρονικά επιδόσεις κάτω του μετρίου στο πρόγραμμα PISA, τη μεγάλη διεθνή εκπαιδευτική έρευνα που διεξάγει ο ΟΟΣΑ από το 2000 και κάθε τρία χρόνια.

Ποια είναι τα σημαντικότερα αρχαιολογικά ευρήματα της μινωικής ή της μυκηναϊκής περιόδου; Πώς απεικονίζονταν στις τοιχογραφίες κατά την εποχή του χαλκού οι γυναίκες ανά την Ελλάδα; Έχουν θέση ο βαλές και η ντάμα σε μια βυζαντινή τράπουλα; Πώς έβλεπαν οι φιλέλληνες και ξένοι περιηγητές την Αθήνα του 19ου αιώνα; Θα μπορούσες να ξαναχτίσεις από την αρχή τα μνημεία της Κωνσταντινούπολης, αν αγόραζες τα οικόπεδά τους;

Αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές και τις διακοπές των Χριστουγέννων για τα σχολεία.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει Χριστουγέννων, συγκεντρώνει τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειές τους στην Ελλάδα που ζουν στο όριο της φτώχειας.

Σελίδα 1 από 54

logofootermedia