ΑρχικήΓυναίκαΗλεκτρίζονται τα μαλλιά σου; 5 τρόποι να το σταματήσεις!

Ηλεκτρίζονται τα μαλλιά σου; 5 τρόποι να το σταματήσεις!

«Ηλεκτρίζονται τα μαλλιά σου; 5 τρόποι να το σταματήσεις!» από την Ιωάννα Παρασκευοπούλου – Xtenismata.gr.

#1 Dryer sheets: Τα μαγικά πανάκια που βάζουμε μέσα στο στεγνωτήριο μπορούν να σε βοηθήσουν άμεσα. Τα αντιστατικά μαλακτικά αυτά πανάκια μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να περάσεις τις βούρτσες σου ή ακόμα και να τα περάσεις απλώς από τα μαλλιά σου ώστε να μειώσεις το στατικό ηλεκτρισμό!

#2 Hairspray : Ψέκασε τα μαλλιά σου με ένα Non alcohol hairspray ή gel για να τα “δαμάσεις”. Αυτή είναι μία έκτακτη λύση μιας και τα περισσότερα hairsprays ξηραίνουν τα μαλλιά με αποτέλεσμα να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα αν το παρακάνεις.

#3 Κρέμα μαλλιών: Βάλε ελάχιστη ποσότητα κρέμας στα χέρια σου και μόλις αρχίσει να απορροφάται η πολύ ποσότητα χάιδεψε ελαφρώς τα μαλλιά σου. Ο ηλεκτρισμός θα σταματήσει όμως μην είσαι πολύ γενναία με την ποσότητα γιατί το επόμενο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις είναι η λιπαρότητα!

#4 Χλιαρό νερό στο τέλος: Όταν έχεις τελειώσει με το λούσιμο και θέλεις να ξεβγάλεις το conditioner χρησιμοποίησε χλιαρό νερό και άσε στη συνέχεια τα μαλλιά σου να στεγνώσουν για λίγη ώρα φυσικά. Το καυτό νερό ξηραίνει τα μαλλιά όπως και η θερμότητα από το πιστολάκι οπότε χειροτερεύεις την κατάσταση.

#5 Θεραπεία Anti-Frizz: Η απόλυτη θεραπεία μαλλιών που θα καταπολεμήσει το φριζάρισμα και θα ρυθμίσει την εικόνα των μαλλιών σου. Η θεραπεία κατά του φριζαρίσματος είναι σχεδιασμένη για να παρέχει έντονη προστασία στα μαλλιά σου, βελτιώνοντας την εξωτερική τους δομή και επαναφέροντας τη λάμψη τους. Τα αποτελέσματα διαρκούν 5-8 εβδομάδες.

Ρώτησε τον κομμωτή σου!

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ – XTENISMATA.GR

Τηλέφωνο κομμωτηρίου : 2710226170
Βασ. Γεωργίου Α’ 22
Τρίπολη

Στο κομμωτήριο μας πιστεύουμε απόλυτα στη σύνδεση εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς!

Η κάθε γυναίκα έχει μια μοναδική εσωτερική ομορφιά που μπορεί να αναδειχτεί πλήρως και εξωτερικά. Στόχος μας είναι η τελειοποίηση της εξαιρετικά εξελισσόμενης τέχνης της κομμωτικής με βασικά κριτήρια την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση , αλλά και την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Στο χώρο μας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα αισθητικής μαλλιών που παρέχει ένα άρτια εξοπλισμένο σύγχρονο κομμωτήριο και επιλέγουμε συνεργασίες μόνο με κορυφαίες εταιρίες προϊόντων (Moroccanoil, Olaplex, Redken, PBF).

Το moto της ομάδας μας είναι το “Your hair is my canvas” και αυτό γιατί για εμάς κάθε γυναίκα είναι σαν ένας νέος πίνακας που θα ζωντανέψει ξανά με νέα χρώματα, υφές, σχήματα και άποψη .

Μετάβαση στο περιεχόμενο