Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

«Υπέροχη μαμά μου!» μία ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στις πιο αγαπημένες μας τις μητέρες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Μεσσήνης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μία ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στις πιο αγαπημένες μας: τις μητέρες!

Την Κυριακή 11 Μαΐου με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. στην πλατεία Ιωάννη Αλευρά εκδήλωση με τίτλο «Υπέροχη μαμά μου!» και θα περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες, μουσική και χορό.

Συμμετέχουν ο ιδιωτικός παιδικός σταθμός «Το πρώτο μας σχολείο», ο Σύλλογος Χορού και Ενόργανης «Η Χαρά του Παιδιού», η Σχολή χορού «Kinsis Τέχνη», ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσσήνης και ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος Μεσσήνης. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης Δώρα Βαρανάκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο νέα έργα ύδρευσης για τη Δυτική Μάνη εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας-Δημήτρης Πτωχός: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει στη διαχείριση των υδάτων»

Δύο νέα, ιδιαίτερα σημαντικά έργα που αφορούν στη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης και της διαχείρισης υδάτινων πόρων στη Δυτική Μάνη εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά από στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την αντικατάσταση εξωτερικών δικτύων ύδρευσης από τις πηγές Βυρού έως την κοινότητα Πύργου, συνολικού προϋπολογισμού 3,4 εκατ.

Καλοκαίρι με παιδιά – Οδηγίες για υπεύθυνους ενήλικες

Το καλοκαίρι συνήθως έχει μπάνιο σε θάλασσες και πισίνες....

Π. Μαντάς: “Ασφαλή σύνορα νόμιμες διαδρομές – ενίσχυση επιστροφών”

Σαφές μήνυμα υπέρ της σταθερότητας, της ασφάλειας και μιας...

Παραιτήθηκε ο Μάκης Βορίδης: «Η ιδιότητα του υπόπτου δεν συνάδει με την ιδιότητα του υπουργού»

Παραιτήθηκε για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο υπουργός Μετανάστευσης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ