Τον Μάρτιο οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων για τις Πανελλαδικές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εντός του Μαρτίου θα υποβάλουν τις δηλώσεις συμμετοχής οι υποψήφιοι για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018, σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε σήμερα, Πέμπτη, στο ΦΕΚ .

Μέχρι πέρυσι και με βάση τη μέχρι σήμερα ισχύουσα ΥΑ, οι δηλώσεις υποβάλλονταν τον Φεβρουάριο, ωστόσο φέτος, λόγω των διαδικασιών για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το υπουργείο προέβη στη μεταφορά του χρονικού πλαισίου υποβολής, ώστε να έχει εκδοθεί σε ΦΕΚ ο νόμος για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής όταν θα αρχίσουν οι υποβολές δηλώσεων.

Εξάλλου, η ΥΑ φέρνει, μεταξύ άλλων, και άλλη μία αλλαγή, που αφορά όσους υποβάλλουν μηχανογραφικό δελτίο στην κατηγορία του 10%. Ειδικότερα, με τη συγκεκριμένη Απόφαση, οι υποψήφιοι δεν θα μπορούν από εδώ και πέρα να δηλώνουν στο μηχανογραφικό Σχολή ή Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμήματος στο οποίο είναι ήδη φοιτητές.

insider.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο