Φοιτητικά επιδόματα -Η διαδικασία για τις αιτήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τα φοιτητικά επιδόματα και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 28η Απριλίου 2017. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στη διεύθυνση https://iky-ypotrofies.it.minedu.gov.gr/.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν αναδρομικά από 1η Οκτωβρίου του 2016 και θα έχουν διάρκεια 9 μήνες, ενώ το ποσό της μηνιαίας υποτροφίας θα ανέρχεται σε 200 ευρώ για τους σπουδάζοντες στον τόπο κύριας κατοικίας τους και 380 ευρώ για τους σπουδάζοντες σε Ιδρύματα που βρίσκονται εκτός του τόπου της κύριας κατοικίας τους.

Οι αιτούντες υποψήφιοι, προκειμένου να εισαχθούν στην Εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης υποτροφίας, πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό χρήστη (username) και το συνθηματικό (passwοrd) των Ιδρυματικών τους λογαριασμών, μέσω των οποίων ταυτοποιούνται στην Υποδομή Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης του ΕΔΕΤ. Κατόπιν, σύμφωνα με το κείμενο της πρόσκλησης, θα πρέπει ο κάθε αιτών να δηλώσει τα στοιχεία/κριτήρια που αναφέρονται και να οριστικοποιήσει εγκαίρως (μέχρι 28/04/17) την ηλεκτρονική του αίτηση, ώστε να συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής υποτρόφων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο