1η συνάντηση για γονείς και παιδιά προσχολικής ηλικίας στην Τρίπολη – Ελάτε να παίξουμε και να μάθουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Under6 σε συνεργασία με την διεύθυνση του πρότυπου παιδικού σταθμού «Νέκταρ Ζωής» οργανώνει μια εκδήλωση αφιερωμένη στα μικρά παιδιά και στους γονείς!

 Ελάτε να παίξουμε, να μάθουμε και να δημιουργήσουμε με θέμα τα Χριστούγεννα! Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι συντελεστές του site και άλλοι ειδικοί από κλάδους της προσχολικής ηλικίας (ψυχολογία, λογοθεραπεία, διατροφολογία, παιδιατρική, κ.α.)
Αναλυτικά το πρόγραμμα

Αρχικά, θα κάνετε μαζί με τα παιδιά σας μια χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία, υπό τη καθοδήγηση των παιδαγωγών, η οποία στόχο έχει την ενίσχυση της λεπτής κινητικότητας και το συντονισμό χεριού- ματιού.
Υλικά που θα χρειαστούν για τη χειροτεχνία:

Ένα μεγάλο λευκό χάρτινο πιάτο
Ένα μικρό λευκό χάρτινο πιάτο
Εργαλείο για τρύπες σε χαρτί
Νήμα πλεξίματος σε χρώμα της επιλογής σας (περίπου 1 μέτρο)
Μια μικρή κορδέλα
Μαύρο μαρκαδόρο
Πορτοκαλί τσόχα
2 μαύρα κουμπιά
3 κόκκινα κουμπιά
1 ψαλίδι
Υγρή κόλλα χειροτεχνίας

Στη συνέχεια, υπό χριστουγεννιάτικες μελωδίες, θα παίξετε με τα παιδιά ένα μουσικοκινητικό παιχνίδι με διάφορες παραλλαγές, κατά τις οποίες στόχος είναι να ανταποκρίνονται στα ακουστικά ερεθίσματα, να αναπτύξουν τη μίμηση και τη φαντασία και να κατανοήσουν χωροχρονικές έννοιες, συντονίζοντας κινητικά το σώμα τους. Με αυτό τον τρόπο, τα παιδιά μαθαίνουν διασκεδάζοντας!
Υλικά που θα χρειαστούν για το μουσικοκινητικό παιχνίδι:

Μια μικρή πετσέτα φαγητού

Τέλος, οι κυρίες Βάλια και Αγγελική Τελά, υπεύθυνες του παιδικού σταθμού Νέκταρ Ζωής, θα κάνουν μια πολύ σύντομη ομιλία για τη σημασία που έχει ο χρόνος που αφιερώνουν οι γονείς στα παιδιά για την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα έχετε την δυνατότητα με μιλήσετε με τους συντελεστές της εκδήλωσης και τους ειδικούς για τυχόν απορίες και ερωτήματα σχετικά με τα παιδιά σας.
Κόστος συμμετοχής

Tο κόστος συμμετοχής αφορά αποκλειστικά τα έξοδα για τον χώρο φιλοξενίας της εκδήλωσης (ΑΡΕΝΑ) και την χρήση του παιδότοπου από τα παιδιά και όχι τους συντελεστές που μετέχουν αφιλοκερδώς. Πιο συγκεκριμένα, το κόστος είναι 6 ευρώ για το κάθε παιδί ξεχωριστά και περιλαμβάνει την είσοδο στον παιδότοπο και ένα αναψυκτικό ποτό. Δεν υπάρχει είσοδος για τους ενήλικές γονείς και συνοδούς.

Στοιχεία εκδήλωσης
Ημερομηνία εκδήλωσης Κυριακή 20/11/2016 11:30
Τοποθεσία ARENA Sports club

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο