Ορίστηκε ο νέος διοικητης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Προχωρά η διαδικασία επιλογής των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τους κάτωθι διοικητές: (Γ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» , ΓΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΓΝ ΠΑΤΡΩΝ , ΓΝ ΗΛΕΙΑΣ )

Γ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

Πέτρος Τομαράς: Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακό (Μ.Β.Α.) στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Roosevelt University του Σικάγο των ΗΠΑ. Έχει επίσης Διδακτορικό Δίπλωμα στη «Διερεύνηση  της Ηθικής Συμπεριφοράς των Καταναλωτών με τη μέθοδο Conjoint Analysis» από το Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Μεταδιδακτορική έρευνα στο Prime Marketing από το Florida International University, Marketing Department, του Μαϊάμι των ΗΠΑ. Έχει διατελέσει καθηγητής Μάρκετινγκ  στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ της Αθήνας, καθηγητής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και διοικητής της 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

ΓΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δημητρούλα Καλομοίρη: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Έχει διατελέσει διοικήτρια του ΓΝ Ναυπλίου, αναπληρώτρια διοικήτρια του ΓΝ Αργολίδας, υποδιευθύντρια – υπεύθυνη οικονομικού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και επιθεωρήτρια του Σώματος Επιθεωρητών  Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ).

 

ΓΝ ΠΑΤΡΩΝ

Θεόδωρος Σερεμέτης: Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του KATE Πατρών, διπλωματούχος του Πολυτεχνείου Πατρών, από τη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας. Είναι μέλος τετραμελούς ομάδας της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με αντικείμενο την αξιολόγηση των νοσοκομείων της αρμοδιότητας της. Έχει εργαστεί στο Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδα και ως προϊστάμενος του Τμήματος Πληροφορικής και Οργάνωσης του Π.Π.Γ.Ν.Π..

ΓΝ ΗΛΕΙΑΣ

Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος: Έχει πτυχίο Οδοντιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Πάτρας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως οδοντίατρος (ελεύθερος επαγγελματίας) και σε ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών Λογοθεραπείας. Παρέχει επίσης εθελοντικά οδοντιατρικές υπηρεσίες σε παιδιά που στηρίζει και φιλοξενεί το «Χαμόγελο του παιδιού».

 

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Έκρηξη από γκαζάκι σε διαμέρισμα

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27/3...

ΕΟΣ Τρίπολης: Πεζοπορική διαδρομή από τη Νυμφασία έως τα Μαγούλιανα

Ο ΕΟΣ Τρίπολης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους...

Δημοτική Αστυνομία: Έκλεισαν οι αιτήσεις για 1.213 προσλήψεις

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη, 27 Μαρτίου οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ...
Μετάβαση στο περιεχόμενο