Ασκήσεις που βελτιώνουν το σεξ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με έρευνες, οι παρακάτω ασκήσεις βοηθούν στο να έχεις μια τέλεια σεξουαλική ζωή. 

Οι ασκήσεις αυτές λειτουργούν και για τους άνδρες και για τις γυναίκες. Επίσης, εάν θέλεις να προσθέσεις επιπλέον φλόγα στο σεξ, κάνε τη γυμναστική σου 20 λεπτά πριν.

 

Pushups. Εάν πρέπει να διαλέξεις να κάνεις μία μόνο άσκηση, αυτή θα πρέπει είναι η επιλογή σου, για λόγους που είναι προφανείς. Εάν δεν μπορείς να εκτελέσεις pushups σε προπονητικό επίπεδο (το σώμα σου οριζόντια στο πάτωμα), ξεκίνα με πρέσες στον τοίχο (pushups σπρώχνοντας προς ένα τοίχο σε όρθια στάση) με στόχο 3 σετ, από 12 ως 15 επαναλήψεις το καθένα. Όταν βελτιώσεις την δύναμή σου αρκετά, προχώρησε με pushups γονάτων στο πάτωμα (τα γόνατα και τα χέρια ακουμπούν στο πάτωμα), φροντίζοντας να κρατάς την πλάτη σου ίσια (σφίγγε τους γλουτούς και ρούφα μέσα την κοιλιά σου) ενώ αργά φέρνεις τη μύτη σου να ακουμπά στο πάτωμα. Όταν ανεβάσεις την δύναμή σου αρκετά, προχώρα με τα κανονικά pushups (τα δάκτυλα των ποδιών και τα χέρια ακουμπούν στο πάτωμα).

    • Κοιλιακοί. Οι κοιλιακοί χρησιμοποιούνται πολύ στην διάρκεια του σεξ και γι’ αυτό είναι ένα κρίσιμο μέρος του σώματος που χρειάζεται να προσέξεις για να βελτιώσεις το σεξ. Κάνε ασκήσεις κοιλιακών (crunches) ξαπλώνοντας στο πάτωμα με τα χέρια πίσω από το λαιμό, τα γόνατα λυγισμένα και τα πέλματα στο πάτωμα. Ανασήκωνε το σώμα σου τόσο όσο να μην ακουμπούν οι ώμοι σου στο πάτωμα. Κάνε 3 με 5 σετ από 15 ως 20 επαναλήψεις το καθένα.
    • Γέφυρες και ασκήσεις Kegel. Εάν επιθυμείς επιπλέον εξάσκηση των κοιλιακών, κάνε γέφυρες. Ξάπλωσε στο πάτωμα με τα γόνατα λυγισμένα και τα πέλματα στο πάτωμα. Ανασήκωσε τους γοφούς πάνω-κάτω για 3 σετ από 15 επαναλήψεις το καθένα. Οι άνδρες μπορούν επίσης να κάνουν επικλήσεις της λεκάνης. Σε όρθια ή ξαπλωτή θέση, ίσιωσε το κάτω μέρος της μέσης σου ρουφώντας τον ομφαλό σου μέχρι η μέση σου να ακουμπήσει το πάτωμα ή τον τοίχο. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν Kegels: σφίξε τους μυς της λεκάνης σου (αυτούς που χρησιμοποιείς για να συγκρατήσεις τα ούρα) για 3 δευτερόλεπτα και χαλάρωσέ τους για άλλα 3. Κάνε 10 με 15 επαναλήψεις τρεις φορές την ημέρα.
    • Άρσεις θανάτου. Αυτή η άσκηση ενδυναμώνει όσο καμία άλλη άσκηση την πλάτη και την μέση, καθώς και τα πόδια και τον κορμό του σώματος. Οι άρσεις θανάτου – όπου ξεκινάς σε στάση επίκυψης και σηκώνεις μια μπάρα με βάρη από το πάτωμα – είναι εύκολη στην εκτέλεσή της αλλά και πολύ επικίνδυνη για τραυματισμούς. Η τεχνική στην εκτέλεσή της είναι πολύ σημαντική για την αποφυγή τραυματισμών. Γι’ αυτό ζήτα την συμβουλή του γυμναστή σου ή ανάτρεξε σε σχετικά ενημερωτικά βίντεο στο διαδίκτυο.
    • Λυγίσματα και στροφές του κορμού. Για να έχεις τα βέλτιστα αποτελέσματα από αυτήν την άσκηση είναι καλύτερο να πας στο γυμναστήριο. Το καλύτερο όργανο γι’ αυτήν την άσκηση είναι το cable crossover. Τα λυγίσματα και οι στροφές του κορμού ενδυναμώνουν το πάνω μέρος του σώματος και ενισχύουν την αντοχή.
    • Ασκήσεις ώθησης ή έλξης στο γυμναστήριο. Οι κωπηλατικές και οι πλευρικές έλξεις (rows, flyes, και lateral raises αν θέλεις να ανατρέξεις στο διαδίκτυο) στο μηχάνημα cable crossover έχουν μεγάλα αποτελέσματα στην βελτίωση των επιδόσεών σου στο κρεβάτι. Ζήτα την συμβουλή του γυμναστή σου για το πώς να τις εκτελείς με το σωστό τρόπο για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο