Το ΚΑΑ ‘ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ’ στο Πολυθεματικό Συνέδριο Αργολίδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Πολυθεματικό Συνέδριο Αργολίδας συμμετέχει φέτος το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με στόχο να ενημερώσει επίσημα το κοινό αφενός για τις – υψηλής ποιότητας – υπηρεσίες αποκατάστασης και ευεξίας που προσφέρει και αφετέρου για να ενισχύσει περαιτέρω την προσπάθεια ανάπτυξης του τουρισμού υγείας στην Πελοπόννησο.

Εξειδικευμένα στελέχη του Κέντρου θα βρίσκονται στο περίπτερο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, από την Παρασκευή 28 έως την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου και Πολιτισμού “ΦΟΥΓΑΡΟ” στο Ναύπλιο, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τα νέα προγράμματα αποκατάστασης, αποθεραπείας και ευεξίας του Κέντρου της Τρίπολης.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 με πρωτοβουλία του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα αναπτυχθεί διάλογος για το θέμα της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στην Πελοπόννησο σε ειδικό Στρογγυλό Τραπέζι που θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο των εργασιών του Πολυθεματικού Συνεδρίου Αργολίδας.

Ομιλητές θα είναι στελέχη του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που θα μιλήσουν τόσο για τις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού υγείας στην Περιφέρεια όσο και για τα πρωτοποριακά προγράμματα που έχει ετοιμάσει το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης ( π.χ. προγράμματα Νευροανάδρασης κ.α. ) και τα οποία αποτελούν ήδη σημαντικό κίνητρο για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος σε όλη την Πελοπόννησο.

Η Διεύθυνση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ καλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει αρχικά στο Πολυθεματικό Συνέδριο Αργολίδας και να επισκεφτεί το περίπτερο του Κέντρου μας στο “ΦΟΥΓΑΡΟ” προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τα πακέτα των προγραμμάτων μας που καλύπτουν όλο το φάσμα της αποκατάστασης, της αποθεραπείας αλλά και της ευεξίας. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο