ΑρχικήΥγείαΠΑΛΛΑΔΙΟΝ - Εκδήλωση με θέμα "Ελάχιστα Επεμβατικές Χειρουργικές Τεχνικές"

ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ – Εκδήλωση με θέμα “Ελάχιστα Επεμβατικές Χειρουργικές Τεχνικές”

Επιστημονική Συνάντηση με θέμα τις Ελάχιστα Επεμβατικές Χειρουργικές Τεχνικές διοργανώνει το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας με τησυμμετοχή διακεκριμένων Ιατρών.

Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης διοργανώνει την Παρασκευή 26 Μαϊου 2017 και ώρα 18:00 μια ακόμη Επιστημονική συνάντηση με θέμα τις εξελίξεις στις «Ελάχιστα Επεμβατικές Χειρουργικές Τεχνικές».

Την εκδήλωση τιμούν με την παρουσία τους ως προσκλεκλημένοι ομιλητές πέντε καταξιωμένοι στον κλάδο τους Ιατροί, ο Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μetropolitan, κος Βουγιούκας Βασίλειος, οι Νευροχειρουργοί Μetropolitan, κος Δημογέροντας Γεώργιος και κος Μαγκαφώσης Δημήτριος, ο Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κος Φόρτης Αθανάσιος και η Επιστημονική Διευθύντρια του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρου Αποκατάστασης Φυσίατρος, κα Κοτσίφη Κωνσταντίνα.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση του Ιατρικού κόσμου, των επαγγελματιών υγείας αλλά και του κοινού της Πελοποννήσου, σχετικά με τις εξελίξεις στις μεθόδους ελάχιστα επεμβατικών χειρουργικών τεχνικών. Η «Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική» αποτελεί καθημερινά την επιλογή Ιατρών και ασθενών, καθώς εξασφαλίζει ταχύτερη ανάρρωση, ελαχιστοποίηση του πόνου, μικρότερη απώλεια αίματος, λιγότερες μεταγγίσεις, λιγότερες λοιμώξεις, συντομότερη παραμονή στο νοσοκομείο, ελάττωση του συνολικού κόστους νοσηλείας και ελαχιστοποίηση των επιπλοκών για πλήθος συνηθισμένων αλλά και περίπλοκων επεμβάσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΗΤΙΣ» την Παρασκευή 26 Μαϊου 2017 και ώρα 18:00. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο