ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Που πήγαν φέτος οι Τριπολιτσιώτες;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το καλοκαίρι μας αποχαιρέτισε και επίσημα με την Τρίπολη να φορά τα φθινοπωρινά της. Εμείς όμως θα πάμε κόντρα στον καιρό και θα επιστρέψουμε στην αγαπημένη εποχή των περισσότερων, το καλοκαίρι!!! Πάμε λοιπόν να κάνουμε ένα flashback και να δούμε ποιοι ήταν οι top προορισμοί, που επέλεξαν φέτος το καλοκαίρι για τις διακοπές τους οι Τριπολιτσιώτες.

Οι πιο αγαπητοί προορισμοί των κατοίκων της Τρίπολης βάσει των στοιχείων από το τουριστικό γραφείο Destino tours!

destino b

Πάμε να ξεκινήσουμε από την από την Ελλάδα…

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Για τις οικογένειες και φέτος το καλοκαίρι η επιλογή ήταν μία…τα all inclusive ξενοδοχεία (εκεί όπου στην τιμή συμπεριλαμβάνεται εκτός από τη διαμονή και το φαγητό αλλά και τα ποτά). Κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερες οικογένειες επιλέγουν αυτού του είδους τα ξενοδοχεία, στα οποία υπάρχουν όλες οι παροχές… σε τιμές από 150 ευρώ!

Όπως και πέρυσι τα νησιά είχαν την τιμητική τους με την Κρήτη να πρωταγωνιστεί και να ακολουθούν η Ζάκυνθος και η Ρόδος.
kriti P9090069
Η λίστα συμπληρώνεται με προορισμούς όπως η Χαλκιδική, η Κυλλήνη, το Πόρτο Χέλι, το Γύθειο και η Ερμιόνη.

GythioP3080126

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

Πάμε τώρα να δούμε τι επιλέγουν οι νέοι ηλικίας 16 – 18 ετών….

Εδώ το budget είναι αρκετά πιο περιορισμένο και επομένως τα πακέτα ξεκινούν από 30 – 40 ευρώ.

Την πρώτη θέση στην καρδιά των νεότερων κατέκτησε για το 2016… η μαγευτική Ίος!
ios

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Κορυφαίος προορισμός για τις εκδρομές με τους συλλόγους παραμένει η Τήνος. Η Σκύρος, τα Σίβοτα και οι Παξοί συμπληρώνουν τη λίστα των φετινών προτιμήσεων των συλλόγων της Τρίπολης.

thnos1

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

Για τους νέους οι επιλογές ήταν δύο. Μύκονος και Σαντορίνη (σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι  -που λέει και το γνωστό άσμα) παραμένουν σταθερά στην κορυφή των επιλογών, ενώ φέτος προστέθηκε και ένας πιο… V.I P προορισμός αυτός της Φολέγανδρου.

santorini 0602
Οι μεγαλύτεροι τώρα στρέφονται σε πιο κλασσικούς προορισμούς, με την Κρήτη να ξεχωρίζει! Αξίζει να σημειωθεί, πως οι περισσότεροι ομογενείς επιλέγουν ολιγοήμερες κρουαζιέρες, που τους δίνουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν παραπάνω από έναν προορισμούς!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ… ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΡΩΜΑ!

Φανατικοί της Γαλλίας φαίνεται να παραμένουν οι Τριπολιτσιώτες διατηρώντας τη γαλλική πρωτεύουσα στην κορυφή των επιλογών τους για άλλη μια χρονιά!
paris3 011

Το 2016 βέβαια υπήρξε και μια αξιοσημείωτη στροφή και σε άλλους προορισμούς , όπως η Ελβετία, η Κροατία, η Λισαβόνα και η Μόσχα.

Ακόμα μια σταθερή αξία, που δεν ξεθωριάζει από τις τάσεις των καιρών – και παραμένει ψηλά στις επιλογές των κατοίκων της Τρίπολης – είναι η Ιταλία.

Γι αυτά τα οργανωμένα ταξίδια, οι τιμές παραμένουν προσιτές, με τα πακέτα να ξεκινούν από 400 ευρώ.

Και κάπου εδώ ήρθε μάλλον η ώρα να ευχηθούμε σε όλους εσάς “ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ” γεμάτο σχέδια και όνειρα για το επόμενο ταξίδι!

* Ευχαριστούμε το Destino Tours (28ης Οκτωβρίου 13, Τρίπολη) για τις πληροφορίες…

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο