ΓΑΜΗΛΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Που πήγαν φέτος οι Τριπολιτσιώτες;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Και ποιος από εμάς δεν φόρεσε τα καλά του και μια και δυο και…αμέτρητες φορές (!) αυτό το καλοκαίρι για να πάει σε γάμο φίλων, γνωστών ή συγγενών.

Άλλοι πάλι συμμετείχαν έμμεσα στους γάμους, ξυπνώντας από τα ασταμάτητα κορναρίσματα – που “γαργαλούσαν” τα αυτιά μας κάθε Σαββατοκύριακο αυτού του καλοκαιριού – και χαζεύοντας τα ζευγάρια από τα μπαλκόνια τους (γιατί όπως και να το κάνουμε στην Ελλάδα μπαλκόνια και παράθυρα σε τέτοιες περιπτώσεις έχουν την τιμητική τους).

Και όταν το γλέντι και ο χορός για το νεόνυμφο ζευγάρι και τους καλεσμένους τελειώνει, έρχεται η ώρα της αναχώρησης για τον… μήνα του μέλιτος (που τα τελευταία χρόνια με τις περικοπές και την κρίση έχει μετατραπεί σε…. το πολύ 5ήμερο του μέλιτος και οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια προς… μονοήμερη εκδρομή!).

Για όσους αναρωτιέστε λοιπόν για τους προορισμούς που αναδείχθηκαν πρώτοι στην επιλογή των ζευγαριών της Τρίπολης για αυτό το καλοκαίρι, το destino tours μας δίνει την απάντηση!

Για ακόμα μια χρονιά οι εξωτικοί προορισμοί είναι η πρώτη επιλογή των περισσότερων ζευγαριών με τις Σεϊχέλες, τις Μαλδίβες, τον Μαυρίκιο και το Μπαλί να είναι στην κορυφή της λίστας, ενώ φέτος δεν ήταν λίγοι και αυτοί που επέλεξαν το… Πουκέτ!

Το άσμα “πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες” λοιπόν ψηφίζουν δαγκωτό οι Τριπολιτσιώτες, που επιλέγουν για το ταξίδι του μέλιτος τροπικά κλίματα, στα οποία άλλωστε είναι και συνηθισμένοι (να ΄ναι καλά η Τρίπολη)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανοίγει σήμερα το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή...

Πανέμορφη πορεία από τον ΣΑΟΟ στην Ζάβιτσα της Παραλιακής Κυνουρίας

30 ορειβάτες του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων είχαν...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Καλτεζών

Γνωστοποιείται προς τους ευλαβείς χριστιανούς το πρόγραμμα των Ιερών...

Aπαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο