Τουρισμός

Τη στρατηγική της κυβέρνησης για την ψηφιακή μετάβαση και την καινοτομία στον ελληνικό τουρισμό, παρουσίασε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στην εναρκτήρια ομιλία της στο συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων TourisminTransition #someTHINKdifferent.
Το Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας Πελοποννήσου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Αειφόρος Πελοπόννησος", την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:00μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Ακολουθεί η πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας.
H Ελλάδα παγκόσμιο πρότυπο για την ανάπτυξη στο «Δρόμο του Μεταξιού» για τον τουρισμό - Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά παρουσίασε στην 8η Διεθνή Συνάντηση του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού για το «Δρόμο του Μεταξιού» πετυχημένες πολιτικές της Ελλάδας που δημιούργησαν…
Για την τουριστική κίνηση που υπήρξε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στην Πελοπόννησο και στην Αρκαδία μίλησε ο πρόεδρος των ξενοδόχων Αρκαδίας κ.Κώστας Μαρινάκος.
Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία, η οποία καθορίσθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970.
Απολαύστε από ψηλά το ναυάγιο "Δημήτριος" που βρίσκεται προσαραγμένο στα καταγάλανα νερά της παραλίας Βαλτάκι Γυθείου.
Η παραλία του Γιόσωνα βρίσκεται στη βορειοανατολική Χίο σε απόσταση 33 χλμ από την πόλη. Πρόκειται για μία μεγάλη παραλία με μήκος ακτής 1 χιλιομέτρου. Έχει βότσαλα και καθαρά κρυστάλλινα νερά.
Η μοναδική ιστορία της μαστίχας και ο τρόπος που σημάδεψε την ιστορία της Χίου ανά τους αιώνες, αποτυπώνονται σε ένα σύγχρονο μουσείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς.
Το αρχαιότερο και σπουδαιότερο βυζαντινό μνημείο του Νομού Ηλείας ο "Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου" Nέας Φιγαλείας - Μοναστήρι Ζούρτσας θα δέχεται επισκέπτες καθώς και ομαδικές επισκέψεις για προσκύνημα (πούλμαν).
145 κολυμβητές και κολυμβήτριες όλων των ηλικιών συμμετείχαν στον κολυμβητικό διάπλου ανοικτής θάλασσας που διεξήχθη την Τετάρτη 1/8/2018 στη Δυτική Χίο. Οι κολυμβητές-τριες διήνυσαν απόσταση 1 ναυτικού μιλίου κολυμπώντας από την παραλία της Αγίας Ειρήνης έως το νησάκι του Αγίου…
Σελίδα 1 από 39

logofootermedia