Τουρισμός

Από τη Δημητσάνα έως την Στεμνίτσα και από τα Άνω Δολιανά έως την Καστανίτσα, η Αρκαδία μας θυμίζει πόσο όμορφή  είναι η Αρκαδική γή.
Νέες προοπτικές για την τουριστική ανάπτυξη της Πελοποννήσου θέτει ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου μέσω της “έξυπνης διαχείρισης προορισμών”
Άνευ προηγουμένου επίδοση του φετινού Σεπτεμβρίου! - Την γενικότερη καλή αίσθηση για την φετινή τουριστική περίοδο αποτυπώνουν τα αποτελέσματα του ισοζυγίου πληρωμών για το μήνα Σεπτέμβριο.
Το Παλαμήδι είναι το ιστορικό και πολυθρύλητο φρούριο στο Ναύπλιο το οποίο κατασκευάστηκε το 1687 από τους Βενετούς, ύστερα από την κατάληψη του λόφου στον οποίο βρίσκεται, μετά από σφοδρή μάχη με τους Οθωμανούς κατά τον Βενετοτουρκικό Πόλεμο.
To… παραμύθι Τατούλη για την επιτυχία της καμπάνιας “Μυθική Πελοπόννησος” αποκαλύπτουν τα στοιχεία ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) για την τουριστική κίνηση στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2017.
Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου σας προσκαλεί σε Ημερίδα για τον Τουρισμό, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, ώρα 20:00, στο Astir Hotel Πάτρας. Θεματολογία Ημερίδας “ Έξυπνη Διαχείριση Τουριστικών Προορισμών” “Τάσεις και Πολιτικές για την Πελοπόννησο”
Ξεκίνησαν ήδη οι διεθνείς τουριστικές εκθέσεις για τη νέα τουριστική περίοδο , όπου η Ελλάδα προσπαθεί να αναδείξει ένα συνεκτικό, καινοτόμο , ποιοτικό, ανεξάντλητων δραστηριοτήτων και θεματικών πεδίων, τουριστικό προορισμό.
Οι 8 διαδρομές του MenalonTrail, έφεραν εντυπωσιακή άνοδο των κρατήσεων στα καταλύματα της Γορτυνίας κατά τουλάχιστον 100% σε σχέση με την περσινή περίοδο με επισκέπτες σχεδόν αποκλειστικά πεζοπόρους από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.
Έπαρση μεγάλης Ελληνικής σημαίας (150 τμ) στο λιμάνι της Χίου, παραμονή της επετείου της 11ης Νοεμβρίου για την απελευθέρωση της Χίου από τον Οθωμανικό ζυγό.
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Πανευρωπαϊκής Συνδιάσκεψης Εκπροσώπων Πιστοποιημένων Μονοπατιών LQT (LeadingQualityTrails) και της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Μονοπατιών.
Σελίδα 1 από 31

logo